Antonio hd Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 http://www.webstars.pl/139/3_tony_zywej_mocy_video.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 A to prędzej do humoru :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 kiedyś oglądałem program na discovery i było coś o największych motocyklach na świecie i był tam własnie ten motocykl, jak dla mnie to to już jest przesada no ale wiadomo różne pomysły chodzą ludziom po głowie :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 ....taki duży, a nie umie jeździź na 2 kółkach :banghead: :biggrin: :bigrazz: :) Ten sprzęt trochę mi przypomina moooonstrualną jawke 50 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armando763 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 według mnie ale to tylko moje zdanie to jedno z najgorszych monstrum które widziałem w swoim 30 letnim zyciu , przerost formy nad obrazem , totalne padło ale w Ameryce chyba oto chodzi zeby miało szokowac a nie sie podobac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 kompletne dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 pasuje do tematuhttp://img529.imageshack.us/img529/6336/moto9bw9.jpg no a to już ciut mniejsze ale trajka...http://img509.imageshack.us/my.php?image=moto6xf8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian09 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ciekawe ile pali :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 jak zlapie parkingowke to trzeba dzwigu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blitz Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ciekawe, jak backflipa na tym robi :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ale frajda jest takim czyms sie poruszac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi