bakardi Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Znalazłem fajne książki na necie :biggrin:. Wkładam je tutaj bo może ktoś nie ma czasu żeby ich szukać po necie ;). Dość długo mi się to uploadowało więc mam nadzieje że komuś się przyda... Linki: Gaźniki motocyklowe KOBUZ - instrukcja obsługi Instrukcja Napraw Dane do naprawy i obsługi Motocykli WSK Wszystko jest spakowane w rar Pzdr :biggrin: Edytowane 11 Stycznia 2008 przez ozi159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robik64 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam Znalazłem fajne książki na necie :wink:. Wkładam je tutaj bo może ktoś nie ma czasu żeby ich szukać po necie :P. Dość długo mi się to uploadowało więc mam nadzieje że komuś się przyda... Linki:Gaźniki motocykloweKOBUZ - instrukcja obsługiInstrukcja Napraw Dane do naprawy i obsługi Motocykli WSK Wszystko jest spakowane w rarPzdr :icon_mrgreen:Witam!Zassałem właśnie ,,Gaźniki motocyklowe". Jakość rewelacyjna. Człowiek myśli że wszysktko już wie, a tu zawsze coś nowego. Dzięki.Pozdrawiam!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Szkoda ze nie wiedzialem ze ktos juz skanowal ta ksiazke wczesniej (pojawila sie dokaldnie 2 dni pozniej na emule po mojej wersji :P )Napracowalem sie tydzien czasu a tu zonk ;] Tak czy siak ksiazka jestg tak w zasadzie o wszystkim i o niczym - moze dlatego tak uwazam bo jestem mechanikiem, natomiast ja po przeczytaniu tylko tej ksiazki nie potrafilbym wyregulowac dobrze MZ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) :bigrazz: no właśnie. żeby wyregulować DOBRZE MZ trzeba przeczytać całe forum o MZ :bigrazz: :buttrock: Ponieważ nie mogę edytować swojego pierwszego postu wkładam linka do książki gaźniki motocyklowe http://chomikuj.pl/darkmen92/Motocykle/Ga*...motocyklowe.zipjak coś hasło to jest moto Edytowane 21 Stycznia 2008 przez darkmen92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi