kubax_2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 witajcie prubowałem zdjąć koło z wału korbowego co chodzi ponim pasek rozrządu połamałem już ściągacz a chcem zmienić uszczelniacz na wałe niemam już siły do tego prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 miałes dorabiany ściągacz, ściągacz "z rynku" z łapami? ja myślę że powinieneś w takiej sytuacji zorganizować drugi ściągcz, i :-dokręcić śrubę od ściągcza możliwie mocno do granicy wytrzymałośći, a następnie użyć młotka, i kilkakrotnie udeżyć w śrubę ściągacza. udar powinien załatwić sprawę bardzo konkretnie.... chyba innego sposobu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Nie jesteście w dresiarni. Tutaj piszemy po polsku. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj, jest sporo takich jak ty nie wnoszącyn nic poza zamieszaniem i budelem na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 I tak wymieniasz uszczelniacz i tak to potraktuj go delikatnie palniczkiem po trzpieniu wału a pozniej sciagacz. tylko zebys nie rozharotwal trzpienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 I tak wymieniasz uszczelniacz i tak to potraktuj go delikatnie palniczkiem po trzpieniu wału a pozniej sciagacz. tylko zebys nie rozharotwal trzpieniaKolego myślę, że przez 4 miesiące to już to koło samo odpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 A ja nie twierdze ze nie :icon_mrgreen: ojj ale jak kiedys ktos to przeczyta to moze wpadnie na taki genialny pomysl :buttrock: :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi