Tytus Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) no wszystko mi pasi Tazz... :notworthy: Tak myslalem ze jak zostanie czas we wloszech to zeby zachaczyc o San Marino - Imole jadac z Modeny do Rimini. Tam jest tor wyscigowy F1 wiec mozna zwiedzic (min pomnik Senny w miejscu gdzie zginal), moze beda odbywac sie jakies jazdy :lalag: Edytowane 21 Maja 2008 przez Tytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) podsumowanie koszulek:Tazzman 2szt czarne LTytus 1 sz. Czerwona LKazan granatowa 1 szt XLMycior czarna 2szt LLuker Zet 1szt czerwona LMundek czarna 1 szt XLenZo czarna 1 szt L brakuje: .wokibart chlopaki czekam na was i zaczynamy zamawiac jak juz bede miec komplet to zamawiam i na PW posylam wam nr konta a wy w odpowiedzi podajecie mi swoje adresy!!! POPRAWIONE>>>CZEKAM DO NIEDZIELI I W NIEDZIELE PO POLUDNIU ZAMAWIAM!!!!!! Edytowane 23 Maja 2008 przez Tazzman Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Tazzman to ja prosze rozmiar L czarna 1 szt. ale przelew moge srobic dopiero w poniedzialek bo dzis jestem ostratni dzien w rzymie i wlasnie jade zaraz do Tivoli a tam nie mam dostepu do internetu. Z gory dzieki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 podsumowanie koszulek:Tazzman 2szt czarne LTytus 1 sz. Czerwona LKazan granatowa 1 szt LMycior czarna 2szt LLuker Zet 1szt czerwona MMundek czarna 1 szt XLenZo czarna 1 szt L brakuje: .wokibart chlopaki czekam na was i zaczynamy zamawiac jak juz bede miec komplet to zamawiam i na PW posylam wam nr konta a wy w odpowiedzi podajecie mi swoje adresy!!!Poprawka dla mnie miała być XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Poprawka dla mnie miała być XL Ladnie przybyczyles ;) ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 podsumowanie koszulek:Tazzman 2szt czarne LTytus 1 sz. Czerwona LKazan granatowa 1 szt LMycior czarna 2szt LLuker Zet 1szt czerwona MMundek czarna 1 szt XLenZo czarna 1 szt L brakuje: .wokibart chlopaki czekam na was i zaczynamy zamawiac jak juz bede miec komplet to zamawiam i na PW posylam wam nr konta a wy w odpowiedzi podajecie mi swoje adresy!!! Po przemysleniu sprawy jednak wezme L-ke. No o ile nie jest za pozno :biggrin: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 no tak to by bylo super 100% pewnie i wygodnie dla kazdego :buttrock: no nie wiem czy tak super , bo mnie moj bank skasuje chbya jakieś 120-150 zł extra za przelwe czyli w sumie srednio sie to opłaca. No chbya ze ktos ma jakąs tansza opcje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 wszedzie mozna placic karta a za to nie pobieraja oplat :P Jak chesz robic przelew i placic prowizje to juz twoja sprawa ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Z tym placeniem za prom to sprawa wyglada tak ze mozemy: a) zarezerwować bilety w polskim biurze podrozy i zaplacic przelewem w pln :biggrin: b) zarezerwować bilety przez internet u przewoznika i zaplacic w euroc) kupić bilety na miejscu w kasie i zaplacic gotowka Jak dla mnie to opcja pierwsza jest najlepsza bo placimy tyle samo co kupujac bilety we wloszech i to w pln, mamy pewne bilety i nie ma przelewow za granice wiec koszty bankowe tez sa male. No ale decyzja wspolna wiec czekam na wasze komentarze. PS. Mycior wczoraj ciezko bylo sie za toba utrzymac na torze ale to byla dobra rozgrzewka przed Alpami :banghead: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 PS. Mycior wczoraj ciezko bylo sie za toba utrzymac na torze ale to byla dobra rozgrzewka przed Alpami :) pozdr. dzis mi sie było trudno utryzmac na torze ,czego skutkiem śa slady na crashpadize i owiewce :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Bardzo fajny temat, z nieba mi spadacie (zwłaszcza enzo) mieliśmy z żonką śmigać do Chorwacji, ale jakoś wczoraj urodziły nam się Alpy które miały być za rok :flesje:. A że w tym roku dużo jakoś zajęć pozamotocykłowych to nie mam jakoś czasu żeby się wczytać w przewodniki i i net. Także plan Waszej eskapady odpowiada mi bardzo bo już coś jest, więc jeśli pozwolicie, to skorzystam z niego ewentualnie trochę go modyfikując.My wyjeżdżamy w tym roku samotnie (tak jakoś wychodzi, a szkoda) początkiem lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) apropo muzeum ducati gdzie mamy zamiar sie wybrac dowiedziaalem sie ze bez wczesniejszej rezerwacji nie ma takiej opcji by wejsc!!! trzeba sie umowic czy miejsca beda :o znalazlem takie info: http://www.ducati.com/heritage/museo/contatti.jhtml a tu dorwalem jakis formularz zgloszeniowyhttp://www.ducati.com/heritage/museo/form_...azione_eng.html wiec trzeba ustalic kiedy tam bedziemy na ktora godzine :o i sie zapisac za wczesu bo miejsc jeszcze nie bedzie... (wszystko jest free) w muzeum ferrari nie bedzie problemu bo widze ze sa bilety... Edytowane 25 Maja 2008 przez Tytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Luker_zet - dzieki na oferte, ja jestem za tym za czym wiekszość - tzn mi jest obojętne. chlopaki trzeba zabukowac bilety w ciagu jednego dnia i najlepiej do łikendu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Luker_zet - dzieki na oferte, ja jestem za tym za czym wiekszość - tzn mi jest obojętne. chlopaki trzeba zabukowac bilety w ciagu jednego dnia i najlepiej do łikendu pzdr Z tych 3 ofert ktore wyslalem na PW to bedzie chyba najlepsza opcja dla nas: 1. kazdy sam wypelnia formularz na: http://pliki.pzmtravel.com.pl/bilety/ (dane ktore powinny byc takie same u wszystkich to Trasa: Ankona-Split; Linie: Blue Line International; Data: 21.06.2008 godz. 21.00; Typ kabiny: fotel; Ilośc osób: 1; W uwagach albo w miejsce wymiarów pojazdu trzeba wpisać że chodzi o motocykl. We wszystkich pustych polach trzeba podobno wstawić iksy. Jakby co to tel do PZM Travel jest taki 022 849 84 49) 2. później każdy dostaje mailem dane do przelewu i sam robi przelew. 3. każdy dostaje mailem potwierdzenie rezerwacji, które trzeba wydrukować i zabrać ze sobą. Najlepiej jezeli wszyscy zrobia przelew jednego dnia to jest szansa ze miejsca beda jakos w miare blisko siebie :biggrin: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) wszystko ok ale nie da sie zarezerwowac jakos miejsc obok siebie i kazdy wplaci odpowiednia kwote na ich konto? Mi to wszytsko jedno ale pozniej wyjdzie ze kazdy jest w innej czesci promu ktory napewno nie jest maly :P W kupie razniej i do tego zawsze wiecej oczu na swoj prywatny bagaz... (np w czasie snu) psco robiny z rezerwacja do muzeum ducati? tez trzeba szybko sie decydowac bo jeszcze miejsc braknie... Edytowane 27 Maja 2008 przez Tytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi