JOAŚKA Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Marcin SF wez koniecznie te widły, bedziesz jechał pierwszy i torował droge :bigrazz: pzdr Marcin widły, Aśka szczura , Panowie Pannę Młodą zgodnie z prawem Pierwszej Nocy :) A co zostaje do wzięcia dla Kobiet się pytam :( MYCIOR odpada,Starszy też.Co by tu zakorbić z tej imprezy żeby stratnym nie być :( MYCIOR - czy Ty zacząłeś już delikatnie uprzedzać Ziomali co może się dziać 7 czerwca?Bo wiesz lepiej powoli ,systematycznie oswajać ludzi żeby nie od razu wszystko.Przecież to sie różnie może zakończyć --- szok, szczękozwis, szczękoopadzie albo jakieś inne palpitacje serca, omdlenia,moczenie nocne etc. Bój się Boga MYCIOR :cool: Miej litość dla gości bez jednośladów :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: Już mi niosą garnitur i muchę.Przed ołtarzem widzę w bieli Dziewuchę. To nie początek jakiegoś HORRORA :eek: To zapowiedz żeniaczki MYCIORA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A co zostaje do wzięcia dla Kobiet się pytam MYCIOR odpada,Starszy też.Co by tu zakorbić z tej imprezy żeby stratnym nie być Ja jestem wolny jak sanki w lecie i możecie brać w całości lub na raty :) ;) :icon_mrgreen: Pozatym dobrzę się prowadzę :icon_rolleyes: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Marcin widły, Aśka szczura , hola! hola! widły też są moje! :) i myślę, że jacyś fajni drużbowie się może trafią :icon_rolleyes: enzo-nie wiesz, że kobiety wolą takich, co się źle prowadzą? :icon_mrgreen: Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 enzo-nie wiesz, że kobiety wolą takich, co się źle prowadzą? Kilka głębszych i się trochę geometria zmieni :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Już mi niosą garnitur i muchę.Przed ołtarzem widzę w bieli Dziewuchę. To nie początek jakiegoś HORRORA :eek: To zapowiedz żeniaczki MYCIORA :clap: niezłe niezłe :clap: Pozatym dobrzę się prowadzę :) Chyba ja cie dobrze prowadzę - tzn z imprez i myślę, że jacyś fajni drużbowie się może trafią :) Z tego co kojarze to wszyscy raczej przychodzą z połówkami i nie mylic tutaj z 0,5 litra :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 no ja też postaram się być 7ego i odprowadzić Cię w tych ostatnich chwilach wolności :icon_razz: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Apel! Panie i Panowie WeselnicyProszę zabrać ze sobą chusteczki do ocierania wylanych łez Niewiastom i Pannom, z powodu utraty wszelkiej nadziei przez Nie na to ze On jeszcze kiedyś chociaż do nich skinie głową (mrugnie okiem, pocałuje, obejmie ... itd). Proszę zabrać (panowie motocykliści), drugie kaski i pocieszyć w czasie przejażdżki na motórze ( której kobieta raczej nie odmawia, nawet w kreacji wieczorowej) wyżej wymienione nieszczęśnice. (nie pisze o szczegółach pocieszania, bo Moderator wytnie). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Powiem wam ze przygotowania juz prawie zakończone jeszcze tylko rozwiesć ostatnie zaproszenia.Poźniej nie pozostaje mi nic tylko sie stresowac ze czas leci tak szybko :( Tak na dzisiaj to z zapowiedzianych moto klaruje sie liczba 60 wiec całkiem całkiem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Z tego co kojarze to wszyscy raczej przychodzą z połówkami i nie mylic tutaj z 0,5 litra ;) pzdrłeeee.... to ja nie jadę... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 kurcze trzeba esentiale forte jeść żeby się wątróbka zregenerowała :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Po cichu,po wielkiemu cichu nadchodzi okazja wypicia po KIELICHU :biggrin: WESEELE - a Pan Młody niech żyje, niech żyje a z Nami się napije :clap: TIR chusteczek do nosa i wanny na łzy są przygotowane.BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :) PEESŁoj nie będziesz Ty już Córuś panienką ( to do przyszłej żony Myciora)---- rozlega się płacz babek wynajętych do płakania nad losem Oblubienicy :) Mycior! Wiesz jaki jest szczyt Orgazmu :banghead: Zanik linii papilarnych hihihihihi I tak przyszłościowoZięć kopnął Teściową w zadek. Biedna spada ze schodów z hukiem a zięć przejety :banghead: jej losem pyta: Mamusiu! Gdzie Mamusia tak szybko leci :biggrin: POZDRAWIAM --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A tak dla rozluznienia i przypomnienia pieknej letniej pogody i weselnej przygody. Parada weselna Rzeszów czerwiec 2007r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) No,no widzę,że szykuje się naprawde piękna paradka... Jak będzie tyle motocykli to ciekawe czy inni goście (Ci na 4 kołach) będą mieli gdzie zaparkować przed kościołem swoje samochodziki... :) :biggrin: Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No,no widzę,że szykuje się naprawde piękna paradka... Jak będzie tyle motocykli to ciekawe czy inni goście (Ci na 4 kołach) będą mieli gdzie zaparkować przed kościołem swoje samochodziki... :notworthy: :) nom tu jest nie ciekawie własnie ,bo kociółek mały a przede nami sa 2 sluby i 2 sa po nas ,wiec zamieszanie sie zrobi niezłe,a i chałasowac nie wypada pod kosciołem kiedy inna para bedzie pod ołtarzem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ale chyba możemny pohałasować jak będziecie wychodzić z kościoła? :) tak zamiast sypania ryżu, to Was okopcimy z wydechów :banghead: na szczęście oczywiście :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi