mati_mot Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Szpaler to by sie przydało zrobić z samych bajków przy wyjsciu z kościoła, o ile istnieje taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 :clap: Witam, serdecznie gratuluję MYCIOR :biggrin: pisze się do grupy z warszawy, jak czas pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Kto ma jeszcze jakies pomysły co by tu motocyklowego zrobić na slubunku. Proponuję zrobić palenie gumy na 100 moto na pełnym odcięciu, wszyscy goście padną z zatrucia a my zaprawieni w gumowym powietrzu bracia nawet nie poczujemy tej zadymy i wesele całe dla nas bedzie :biggrin: :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 :D dobre dobre. ale trzeba wpasc jakims ciezkim sprzetem turystycznym to lepsza zadyme zrobi :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Proponuję zrobić palenie gumy na 100 moto na pełnym odcięciu, wszyscy goście padną z zatrucia a my zaprawieni w gumowym powietrzu bracia nawet nie poczujemy tej zadymy i wesele całe dla nas bedzie :crossy: :bigrazz: :wink: No a jak nie padną goscie to przynajmiej bede czuł zapch gumy od kazdego. :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 :buttrock: he he... :banghead: No a jak nie padną goscie to przynajmiej bede czuł zapch gumy od kazdego. :biggrin: pzdr Pamiętaj,że w razie czego będziesz miał zapasowych gości - zwartych i gotowych do ZABAWY - nawet przy zapachu gumy... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 No to niezły zlocik sie widzę szykuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 GRATULUJE MYCIOR- MNIE TEŻ DOPADŁOCZAS ZAŁOŻYĆ GPS-a na dłoń. --------------------sprzedam----------- http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M642283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 To ja na to się też piszę. Dzida już mnie o tym informował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Wątroba jest aktualnie leczona na ta okazję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb_81 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 GratulacjeJa tez jestem z Dębicy to na pewno wpadne - pozbieram paru chłopaków z okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calmicoko Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Jak doczekamy to zbieramy ekipe ,kilka maszyn zawita do Dębicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Jak doczekamy to zbieramy ekipe ,kilka maszyn zawita do Dębicy. uuu no to Extra.Mysle ze doczekacie spokojnie tym bardziej ze juz tylko 4 miechy zostało. Ja was wpisuje na liste - znaczy ciebie z kumplami.Wezcie namiociki, bo pozniej bedziecie musieli zostac i opić moje zdrowie - zeby mi sie wiodło w tej doli i niedoli :icon_twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calmicoko Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Moja żona jeżdzi ze mną.Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnat Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Na moje wsparcie Kolego równiez możesz liczyć. Przybedę na pewno. Narobimy huku!!! Oj bedzie się działo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi