enZo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mycior zapowiedział że u niego na weselu zagra świetna kapela, a mianowicie http://pl.youtube.com/watch?v=S3tG1X5ewAg więc nie omieszkam z nim zatańczyć :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mycior zapowiedział że u niego na weselu zagra świetna kapela, a mianowicie http://pl.youtube.com/watch?v=S3tG1X5ewAg więc nie omieszkam z nim zatańczyć :) :) eee nie u mnie na weselu zagra kto inny, ale moze na ta planowana nocke na która zostaniecie to tam ta kapele zamówie ;-) - kwestia tylko czy jeszcze żyją :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Na dzień dzisiejszy z Radomia też by pare osób przyjechało :biggrin: Jak nic nie wyskoczy to postaramy sie być :buttrock: Ciekawe co na to wszystko przyszła żonka :buttrock: :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ciekawe co na to wszystko przyszła żonka :buttrock: :biggrin:jak tak dalej pójdzie to się może przestraszyć takiej "eskorty" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 jak tak dalej pójdzie to się może przestraszyć takiej "eskorty" :) i jeszcze wskoczy komus na moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jak dobrze pujdzie i bede w kraju i bede mieć wolne to sie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 i jeszcze wskoczy komus na moto :bigrazz:A Ty byś pewnie chciał żeby na Twoje moto wskoczyła! I gaz do dechy :biggrin: :bigrazz: PZDR Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A Ty byś pewnie chciał żeby na Twoje moto wskoczyła! I gaz do dechy :) :flesje: PZDR Joaśka No wiesz chyba mu takiej swini nie zrobie :clap: niech chlopak zasmakuje zycia malzenskiego, ale jak ty bys chciala to mozesz wskoczyc :clap: i heja polecimy se gdzies na przejazdzke oczywiscie po orszaku weselnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 No wiesz chyba mu takiej swini nie zrobie :smile: niech chlopak zasmakuje zycia malzenskiego, ale jak ty bys chciala to mozesz wskoczyc :flesje: i heja polecimy se gdzies na przejazdzke oczywiscie po orszaku weselnym. Widzę tu jakieś podchody :icon_mrgreen: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ja w kwesti formalnej, czy na bimber juz Mycior nastawiłeś i czy kawalerskie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ja w kwesti formalnej, czy na bimber juz Mycior nastawiłeś i czy kawalerskie będzie? o, dobre pytanie: od jednej imprezy lepsze są dwie :icon_rolleyes: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ja w kwesti formalnej, czy na bimber juz Mycior nastawiłeś i czy kawalerskie będzie? Kawaleskie juz mam obczjajone , ale nie potrzebuje orszaku :biggrin: co do bimbrowni to trzeba by kogoś z Łącka wylukac - moze jest ktoś na FM i przywiezie trunek :crossy: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Dożyję ,przybęde :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Kawaleskie juz mam obczjajone , ale nie potrzebuje orszaku :bigrazz: co do bimbrowni to trzeba by kogoś z Łącka wylukac - moze jest ktoś na FM i przywiezie trunek :bigrazz: pzdr Spoko, bimber nastawimy w beczkowozie po gnojówce u paqa w Bradkowicach :lapad: Na impreze akurat się zdąży przepędzić :) Mysle że CBRa i Hornecik dadzą rade ten beczkowóz do dębicy dociągnąć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No dobra - z tego co widzę TRZEBA pilnować kolegi aby nie uciekł po drodze do kościoła - w takim razie piszę się i ja do tej ESKORTY :biggrin: :crossy: ;) a i przy okazji będzie okazja spotkać znajome GĘBULE :bigrazz: 07-06-2008 -czekam na szczegóły-tzn. ile dni wcześniej i gdzie... :flesje: :eek: :flesje: Ps. pogratuluję dopiero po ŚLUBIE ;) Dożyję ,przybęde :biggrin: Ja w kwesti formalnej, czy na bimber juz Mycior nastawiłeś i czy kawalerskie będzie? Powiem Ci tylko tak : gdybym w dniu ślubu mojej starej łeb ukręcił i dostał na sprawie maxa to od 9 lat byłbym wolnym człowiekiem. Masz jeszcze czas i się zastanów. Ale jak to mówią mądry Polak po szkodzie a więc przyjmij pierwsze życzenia z okazji zmiany stanu cywilnego a jak dożyję to i zajrzę na motocyklu. POZDRAWIAM i do ZOBACZYSKA Babki i Chłopiska :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi