JOAŚKA Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Zostało dni 14 lub jak ktoś woli dwa tygodnie. :bigrazz: Panie zakładajcie lux kreacje a Panowie kościółkowe spodnie. Pozdrawiam ---- Joaśka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Panie zakładajcie lux kreacje a Panowie kościółkowe spodnie. Pozdrawiam ---- Joaśka :biggrin: Panie OK, a Panowie wyprasowac spodnie od kobi na kanty :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Panie OK, a Panowie wyprasowac spodnie od kobi na kanty :bigrazz: pzdr Ależ Ty masz MYCIORKU wymagania.Kobiety umyte,ondulacja zrobiona ,stroje mają być z Paryża.Panowie świeża watka w ucho, spodnie od kobi na kant :flesje: (Chociaż to niezły pomysł na konkurs na jakimś Zlocie :crossy: )Motocykle błysk,faceci wymoczone te no Klejnoty Rodzinne :biggrin: I jeszcze mają Cię odprowadzić :biggrin: No co Ty ? Boisz się ,zwiać planujesz i to na wszelki wypadek :eek: Może jeszcze niech zjadą na linach zawieszonych nad Ołtarzem ubrani w te kobi i czarne Kominiarki i z Tobą na rączkach i postawią Cię obok Yoanny :flesje: Tylko niech też od razu karetki podstawią pod Kościół :eek: Mycior --- dawaj listę życzeń w temacie Parady i oprawy ceremonii tylko Listy Prezentów nie dołączaj bo nijak się nie da połączyć zjazdu na linie ,palenia gumy i trzymania w rękach pudełka z chińską porcelaną :flesje: Coś się musi wtedy zpie.........lić :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Hej Ludzie Ludzie :notworthy: Szykujcie maszyny ;) Już za dni 13 będą zaślubiny Pozdrawiam --- Joaśka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papilion Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 nooo to musowo, ale tez z umiarem, a jak juz odprowadzicie pod lokal to bez bez oporów - niech wiedzą ze MYCIOR sie żeni pzdrA ja sprzęta zmieniłem na troszku głośniejszy i jako,że ja pobożny jestem,to pod kościołem będę świecił przykładem,a póżniej to ho ho...Pozdrawiam wszystkich forumowiczów,no i was ''gołąbeczki''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 MYCIORZE Szanowny już Ci bardzo małobo tylko dni 12 do Ślubu zostało :flesje: Pozdrawiam --- Joaśka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ojj będzie się działo... :icon_biggrin: JOAŚKA - widzę,że nawet na chwilkę nie dasz mu zapomnieć o dacie ślubu :bigrazz: :bigrazz: :D POZDRAWIAM!!!P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ojj będzie się działo... :buttrock: JOAŚKA - widzę,że nawet na chwilkę nie dasz mu zapomnieć o dacie ślubu :crossy: ;) :crossy: POZDRAWIAM!!!P. Przemo !To z sympatii :P do MYCIORA. Oj się działo będzie Oj się będzie działoJuż tylko dni 11 do Ślubu zostało Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Siemanko koleznaki i koledzy Termin mnie juz cisnie niezle ,ale jeszcze mam 11 dni wolnego ;D Ogolnie to chciałem napisac ze spotkanie pod szpitalem Dębickim na przystanku i kolo niego - tak o godiznie 12:30. Spotkanie pod szpitalem ,bo pod domem ciasno a musi być miejsca dla gosci.Okolo 13 Ja dojade do was dojade z ekipą prowadzącą.Wszyscy sie wbijają za ekipe prowadzącą ,ale przed samochód młodej pary. Najlepiej jakby z kilka moto zostało i zamkneło całą parade czyli pojechali za ostatnim samochodem który wyglada na weselny ;-) Wszyscy jada za prowadzącym ,a tylko osoby wyznaczone stają i blokują krzyzóweczki. 1.Całą ekipą jedziemy do Młodej.2.Tam nas pobłogosławią czy cuś i potem cała ekipa jedzie do kosciółka do straszęcina.3. Pod kosciołem nie chałsowac za bardzo i za długo bo po naszym ślubie jest nastepny,ale pod lokalem hałasu do woli. Pod lokalem wszyscy jada za prowadzacymi robicie nawrotke, kto ma sakwy bierze odemnie podarunek :lol: i jedizecie na miejscówke o której napisze następnym razem.4. ZADNE WYGŁUPY NIE SA POTRZEBNE (latanie na kole itp.) mozna spalic laczka ale z umiarem, zeby nie było niesmacznie dla gości - ze dawcy i szaleńcy Dzieki dzieki kazdemu kto sie zjawi - oczywiscie wszelkiej maści pierdopędy,osoby bez pełnej kat A lub A1, lub chcący poszaleć - uprasza sie o pozoastanie w domku. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 moje moto aktulanie leży bez ramy... a silnik porozkładany na części pierwsze(niestety złośliwość rzeczy martwych) , ale mam nadzieje że do 7 sie wyrobie :( nie moge ominąć takiej integracji :D i takiej imprezki :banghead: Pozdrawiam i ćwicz pierwszy taniec, jak to w tradycji żebyś nie dał ciała :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Pozdrawiam i ćwicz pierwszy taniec, jak to w tradycji żebyś nie dał ciała :P no no MYCIOR a może taki taniec? : :banghead: Ja niestety przybyc nie bede mogl ze wzgledu na akuratny brak sprzeta :P ale życze wszystkiego naj na nowej drodze! :D :( Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jak ten czas szybko nam czmycha :buttrock: Do GODZINY W zostało dni 10 czyli DYCHA :biggrin: Pozdrawiam ---- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 kurrna 10 to uz mało ,ale narazie jeszcze zluzowany jestem :) , natomiast kobita juz nakrecona od jakiegos tygodnia :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 MYCIORZE SZANOWNY zostało Ciżycia kawalerskiego tylko 9 dni. :crossy: Pozdrawiam --- Joaśka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 No MYCIOR zegarek tyka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi