MYCIOR Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 siemanko kolezanki i koledzy. Juz mam płytke z fotkami. Postaram sie zapodkać kilkanaście fot w tym tyg. pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papilion Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 siemanko kolezanki i koledzy. Juz mam płytke z fotkami. Postaram sie zapodkać kilkanaście fot w tym tyg. pozdroono i mycior "fajfus" z ciebie.fotek nie zapodałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 no i juz nie zapoda, bo go nie ma w polszy :clap: :) ;) :icon_exclaim: :icon_exclaim: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 zapoda zapoda jak tylko sie ogarnie, bo narazie to zabieganym strasznie. pozdro ziomki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Siemanko kolezanki i koledzy. zapodaje Filmik z mojego slubunku.http://pl.youtube.com/watch?v=rCOuGc4RV_Y Na foteczki jeszcze bedziecie musieli poczekac. pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Co tu pisać...?GRATULUJĘ!!! po raz kolejny - z tym,że teraz wyboru kamerzysty:-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabong Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 :biggrin: kamerzysta dał rade :biggrin: gratulacje .... z wyboru kamerzysty i oczywiście z wyboru małżonki w tej bieli wyglądała bosko......a nawet lepiej niż bosko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Bardzo fajny filmik - jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Mycior baardzo fajnie zmontowany filmik...wygladacie na nim poprostu jak z bajki :biggrin: Szkoda ze nie moglem przyjechac... :icon_evil: Pozdrawiam! :buttrock: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 :icon_twisted: kamerzysta dał rade :) gratulacje .... z wyboru kamerzysty i oczywiście z wyboru małżonki w tej bieli wyglądała bosko......a nawet lepiej niż bosko..... to nie biel to ECRI ;-) hehe pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabong Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 w związku z tym że kobiety w ecri wyglądowują bosko (a nawet lepiej niż bosko) to w najnormalniejszy sposób wezme i zainwestuje w to całe ecri i kupie coś mojej ślubnej niech i też ona wyglądowuje ślicznie... mam nadzieje że to coś jej pomoże ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi