MYCIOR Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 heloł - dzieje sie cos w tym kierunku?? Asiuu rusz tam to towarzystwo - ty masz moc zapewne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 hmmm BORKI czemu nie :D przejrzałem z grubsza temat ale nie widzę żadnego konkretnego terminu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 przejrzałem z grubsza temat ale nie widzę żadnego konkretnego terminu :biggrin: bo chyba nie ma :icon_razz: , a pasowałby ,zeby w kalendarzu zaznaczyć. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ja juz zaklepuje 2 domki :icon_biggrin: :bigrazz: :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) To ja zaklepuje jeden... :cool: Wrzesień??19,20,21?? :biggrin: Czy wcześniej?? :wink: Edytowane 26 Maja 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 EJJJ TYLKO NIE WCZEŚNIEJ!!! bo do 14go września jestem nad morzem... a specjalnie zmieniłem termin ze względu na BORKI (w tamtym roku nie byłem bo pojechałem nad morze w 2 połowie września) Więc termin 19,20,21-09-2008 wg. mnie jest OK!!! :flesje: i niech tak zostanie ;) POZDRAWIAM - Przemek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) Mi też właśnie pasuje ten termin :biggrin: Zobaczymy jak temat się rozwinie... :icon_razz: Edytowane 26 Maja 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi