Gość zygi12 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 miałem taki zamiar ale nie da się jechać ( a nie będe go woził ) więc bede musiał sam wymienić olej więc jakieś uwagi porady możesz napisać :smile: aha a jeszcze jedo pytanko moge spuścić olej i wymienić np po tygodniu bo muszę dekiel naprawić ??Tak na handel to Ty go REAPER nie robisz przypadkiem? Hey MOD te 10% ostrzezenia to skad sie zostało? bo se nie przypominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 zygi12 motorek kupiłem dla siebie i mam zamiar na nim jak najdłużej pośmigać :P pierwszą maszyną trzeba pośmigać za błędy ortograficzne przepraszam (jestem dyslektykiem) a czasem pomylę literę jak szybko pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zygi - 10% nie ode mnie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Tylko jak bedziesz sprawdzal ten olej to trzymaj moto w pionie a nie na stopce bocznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 nie chce zakładać nowego tematu wiec pisze tutaj. czy pokrywy z prawej strony (ta duża od sprzęgła i ta mała ) spasują z Z1000 ?? przede wszystkim ta mała . bo muszę taką zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 nie chce zakładać nowego tematu wiec pisze tutaj. czy pokrywy z prawej strony (ta duża od sprzęgła i ta mała ) spasują z Z1000 ?? przede wszystkim ta mała . bo muszę taką zakupićPS1.odczepiłem dziś bak i mam takie pytanie mam tam z boku czujnik palia (pływak ) a z drugiej strony taki długi wężyk i wisi sobie do ziemi pod osłonami to jest jakieś odpowietrzenie ??PS2. można odłączyć akumlator bez ryzyka że komputer albo coś się zepsuje . kupel zdjął w audi i mu coś siadło pytam bo nie miałem styczności wcześniej z aż taką elektroniką w mojej puszce (cc 700 ) nie ma komputera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wężyk ma luźno wisieć i powinien być wyprowadzony tak aby woda odprowadzona od wlewu paliwa kapała na glebe , a aku spokojnie możesz odłaczyć nic sie nie stanie tylko najpierw odkręć minus później plus , a jak bedziesz zakladać to najpierw plus później minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi