Kosin Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Kosin, Hamira miejsca parkingowe są zarezerwowane :icon_mrgreen: ? Myślałem, że będziesz z nami w knajpie, ale jeśli chcesz na parkingu - nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A ja myślałem, że ktoś na ;) przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 A ja myślałem, że ktoś na :icon_mrgreen: przyjedzie.przyjde w kasku-może być? Bylebyś knajp nie pomylił :icon_mrgreen:włączam autopilota,pozatym faraon ma specyficzny zapach-ładny nawet,daje na jakies 15 km,pachnie dobra imprezą ,wyczuwam i dotrę nawet poomacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Przyjedziemy z niespodzianką. A gdzie Was szukac dokładnie ? To jest gdzies w centum, koło czegoś charakterystycznego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Przyjedziemy z niespodzianką. A gdzie Was szukac dokładnie ? To jest gdzies w centum, koło czegoś charakterystycznego ? Ul. Aleje Jerozolimskie pomiędzy marketami Intermarche i Bricomarche bubynek Mała Galeria, restauracja Faraon, lub dzwwoń 601443378 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Przyjedziemy z niespodzianką. No fakt ... przyjechaliście z niespodzianką :icon_mrgreen: :buttrock: :clap: ... Dobra, Więc tak. Wielkie podziękowania dla organizatorów - Hamir i Kosin dostajecie ocenę celującą za organizację imprezy. Doktorowi i Danusi wielkie podziękowania za transport mojego dupska do domu. Krasnalowi i Pani Z Wózkiem za towarzystwo przy stole. Pani barmance za wdzięk ... a nawet dwa nieco obnażone wdzięki i jednocześnie temat do dyskusji ;) Właścicielowi knajpy za to, że swój chłop. Wszystkim, którzy przybyli za towarzystwo. Szacuneczek dla tych, którzy przyjechali na motocyklach. ... ,,, ... Tytuł dożywotni "Głównego Geografa Kraju" otrzymuje Zosia :icon_mrgreen: :wink: :D Do zobaczenia wkrótce. P.S. DAWAĆ FOTY !!!!!!!!!!! P.S. Homer - ile masz nieodebranych połączeń ? ;) Edytowane 13 Stycznia 2008 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Przyjedziemy z niespodzianką. A gdzie Was szukac dokładnie ? To jest gdzies w centum, koło czegoś charakterystycznego ? Obok Intermarche ......................... ha ha ha. Ludziska wielkie dzieki dla wszystkich za przybycie :clap: Kosiny bawiły sie doskonale, mam nadzeję, że Wy też. Foty juz lecą. Info dla miejscowych godz. 16,00 spod Kosinowej chaty startujemy na Orkiestrę. (o 15,00 kawa u nas). pozdro Kosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Impreza wspaniała, wszystkim uczestnikom :) Bractwu E.K.G. za tak liczne przybycie i Zosi za "Niespodziankę" :notworthy: :notworthy: Adamowi za udostępnienie lokalu i czynne uczestnictwo w zabawie wielkie dzięki. Personelowi Faraona za sprawną obsługę podziękowania. :clap: Mam nadzieję, że nasze pierwsze brzeskie spotkanie wpisze się na stałe do kalendarza imprez motocyklowych. Jaka była atmosfera można zobaczyć tutaj http://picasaweb.google.pl/hamir56/Faraon DZIĘKUJEMY Edytowane 14 Stycznia 2008 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Wszystkim przybyłym na spotkanie serdeczne dzięki za wspaniałą zabawę . Mamy nadzieję że będzie więcej takich imprez ! :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 dzięki , fajnie było :)nie żyję... ...od brzegu do brzegu... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dzieki za przednia zabawe ... dojechalem wlasnie do domku i mam sie dobrze ...wlasnie przegladam zdjeciado zobaczenia na kolejnym spotkaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 nirwana normalnie,w lepszych miejscach gorzej sie bawilem,dzieki wszystkim ze to ze jestescie właśnie tacy jakich wczoraj Was poznałem a w szczególności dzieki za;-Sabciu-że dał poleżeć w wannie i powąchać spalin-Hamiry i Kosiny za dekoracje wnętrz -Zosi za lekcje geografii-Cycunia-za lekcję życia-Cycu -za lekcje z Schengen-Madzi za lekcje tańca-Prot-za strzałkę na kamizelku-Wiedzmin za to że powiedział mi ,że nie ważne na czym przyjechałeś-ważne jaki przyjechałeś-coś do mnie w tej chwili dotarło-kelnerce za beautifull baloons-Selvin,że nie dał sie zimie-Krasnalowi za mordeczke-Adaś -restaurator za gust w doborze klienteli-komuś z kim zaliczyłem glebę w tańcu,że wstał i tańczył dalej i nie dał mi po mordziei w ogóle to była zajefajna impra,żona po mnie przyjechała i nawet nie była wściekła,że nad ranem,nie było potem sexu,ale za to śniadanie do łóżkaDzieki wszystkim -pisze sie na kolejne zawody.ps.Prot-20 połączeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 -kelnerce za beautifull baloons nic w moim zyciu nie bedzie takie jak do tej pory ... :P Krasssssssnal - dawaj foty Pało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) My już też w domku, choć droga nie była łatwa, miejscami na drodze przez lasy było bardzo ślisko, ale cało i szczęśliwie dotarliśmy. Zaraz chyba się położymy i odeśpimy te sobotnie balety... Chcemy bardzo podziękować Kosinom i Hamirom za pomysł i wspaniałą imprezę :P Pozdrawiamy wszystkich uczestników spotkania :banghead: Mam nadzieję, że w budynku nie ma monitoringu i nic się nie nagrało :P EDIT: nasze foty mają też organizatorzy, mam nadzieję że wrzucą, bo ja w domu mam kiepskie łącze. Edytowane 13 Stycznia 2008 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ok tu są Krasnalowe foty http://picasaweb.google.pl/hamir56/FaraonKrasnala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi