hamir Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Niunia nie dawaj mu takich trudnych odpowiedzi bardziej po ludzku :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 OBSŁUGA!!!!!Gdzie są foty z niedzieli ???????????????? Homerku, tu są fotki z niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Homerku, tu są fotki z niedzieli.o i dzieki,nie wiedzialem ze tak sexownie z tyłu wyglądam,zaczne fotografowac wyłącznie swoje plecy :biggrin: Na wewnętrznym Homerku !!!!a gdzie to k.............jest??????????na wewnetrznym ????????,ja to kiedyś leżałem na wewnętrznym,na wyrostek-ale tam nie było zdjęć,chyba że RTG :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 o i dzieki,nie wiedzialem ze tak sexownie z tyłu wyglądam,zaczne fotografowac wyłącznie swoje plecy ;)a gdzie to k.............jest??????????na wewnetrznym ????????,ja to kiedyś leżałem na wewnętrznym,na wyrostek-ale tam nie było zdjęć,chyba że RTG :PWezwij obsługę to się dowiesz gdzie to k..... jest ! A na wyrostek kładą na chirurgii Homerku !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Suzi Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A co tu wszyscy umarli od 16-tego nikt sie nie odzywaTomek Suzi i młody dziękują za wspólną rybkę......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mszachu Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dziękuję za dzisiejszy wypad. Mam nadzieję, że wybaczycie żółtodziobom ślimacze tempo i nietrzymanie szyku (jak dla mnie to i tak napierda......iście, nawet krajobrazu nie zdażyłem poogladać :D :) ). Hamir twierdzi, że moje wydechy nie są wcale takie głośnie - tylko czemu teraz dzwoni mi w uszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A co tu wszyscy umarli od 16-tego nikt sie nie odzywaTomek Suzi i młody dziękują za wspólną rybkę......... Przecież wiesz, że nie umarli. Jak by umarli, to byś z nimi dzisiaj nie jeździł. Wyjazd na rybkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienkibolo Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Sabcio a gdzie ja na zajfajnym choperze???? Przecież wiesz, że nie umarli. Jak by umarli, to byś z nimi dzisiaj nie jeździł. Wyjazd na rybkę. Sabci prześlim mi fotę na choperze na mms pod mój nr 667650183.Dzieki.Bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dziękuję za dzisiejszy wypad. Mam nadzieję, że wybaczycie żółtodziobom ślimacze tempo i nietrzymanie szyku (jak dla mnie to i tak napierda......iście, nawet krajobrazu nie zdażyłem poogladać :notworthy: :icon_rolleyes: ). Hamir twierdzi, że moje wydechy nie są wcale takie głośnie - tylko czemu teraz dzwoni mi w uszach? Tzn., że była prędkość przelotowa określana mianem "do pożaru, lub do porodu " :icon_arrow: * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienkibolo Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Hej chłopaki komputeraki.Kto ma pojęcie jak się zakłada forum, proponuję założenie naszego Brzeskiego forum. Łatwiej będzie się nam komunikować, i szybciej dogrywać np. wspólne wypady.Hamir i s-p coś obiecywali, czekam niecierpliwie :evil: . Ja niestety nie pomogę bo dla mnie ten temat to krasnoludki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Hej chłopaki komputeraki.Kto ma pojęcie jak się zakłada forum, proponuję założenie naszego Brzeskiego forum. Łatwiej będzie się nam komunikować, i szybciej dogrywać np. wspólne wypady.Hamir i s-p coś obiecywali, czekam niecierpliwie :) . Ja niestety nie pomogę bo dla mnie ten temat to krasnoludki :wink:no wlasnie,krasnoludki,cholera ja tez jestem po ich szkole w temacie kompa,a ze latwiej by sie bylo macac na osobnym polu to fakt.niech sie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tak się zastanawiam, czy tu jeszcze ktoś zaglądnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tak się zastanawiam, czy tu jeszcze ktoś zaglądnie? Tu jak tu, ale do Faraona na pewno :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 No to pozaglądaliśmy.... :):):) I tu i do Faraona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ojjj teraz przyda się jakiś czas na "niezaglądanie" , przynajmniej do Faraona :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi