hamir Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 nie no mi pasuje własnie te trasa co wy bedziecie jechac bo ja ruszam z Budziszowa wielkiego to na drodze Wilczków- Strzegom to jak mozna to bym sie dołaczył do was?czym lecicie choperkami czy plastikami? hamir56 uke bys chciał za namalowanie areografem na kasku (orzeszku) krzyza albo orała cos w tym stylu? Witamjak byś dobrze przeczytał to nie ja maluję tylko ASIA i każde zlecenie traktuje indywidualnie, na stronie masz do niej telefon dzwoń i rozmawiaj.Pozdrawiam Planujemy większe spotkanie organizacyjne, dotyczące imprez i wyjazdów naszej ekipy.Czy są jakieś sugestie co do czasu i miejsca spotkania, czy pozostawiamy Faraona jako miejsce stałych spotkań.Pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Planujemy większe spotkanie organizacyjne, dotyczące imprez i wyjazdów naszej ekipy.Czy są jakieś sugestie co do czasu i miejsca spotkania, czy pozostawiamy Faraona jako miejsce stałych spotkań.Pozdrawiam :rolleyes: Co do terminu to może sobota 29.03.2008 Cały następny tydzień od 31.03 do 4.04 jestem poza Brzegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejka Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 siemanko a ty czym planujesz jechac razem z tata ja jak bede w domu to tez moze polecejesli bylo by mozna to ja tez bym sie do was dolaczyl :P pewnie z tatą bo swoją pszczółką nie nadążę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Suzi Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 pewnie z tatą bo swoją pszczółką nie nadążę :)Zapytaj taty czy cię weźmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 pewnie z tatą bo swoją pszczółką nie nadążę :) Pszczółka pszczółką, ale prawo jazdy mile widziane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejka Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zapytaj taty czy cię weźmie :) na pewno weźmie :smile: taki dobry, wzorowy tatuś nigdy by nie odmówił swojemu, z resztą podobnemu do tatusia synkowi :P Pszczółka pszczółką, ale prawo jazdy mile widziane :) tą pszczółką, na którą trzeba prawko to bym na pewno zdążył :D chodziło mi o ten malutki pojazd, obity plastikami na który wystarcza karta motorowerowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Panowie ponieważ poprzednia impra wypaliła, więc zróbmy powtórkę z rozrywki. 29.03 godzina 18-19 do uzgodnienia Spotkanie MotoBractwa w Faraonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Jako "pierwszorazowy" można się przyłaczyć?Piotr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxfire3 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 POMOCY!!!!Pewnie nie ten dział, ale bardzo mi się spieszy. Szukam kogoś z Dolnego Śląska. Kupiłam wczoraj Hondę MTX 50 z 1997r, wracają zza Leszna padła mi w Żmigrodzie. Zjeżdżając na stację benzynową ku rozgrzaniu się już później nie odpaliła. Przez całą drogę w sumie ładnie szła, miała czasem takie chwilowe spadki mocy, ale wracało po kilku sekundach do normy. Gość powiedział, że akumulator do wymiany, ale zapewniał, że do Wrocławia dojadę. Nie znam się na motocyklach. Nie wiem czy to może być wina akumulatora. Coś czuję, że po prostu ja coś spieprzyłam. A może to coś przez śnieg? I moje pytanie - czy znalazłby ktoś czas jutro (Wielki Piątek) żeby przejechać się do Żmigrodu i zajrzeć do tego moto? Proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 POMOCY!!!!Pewnie nie ten dział, ale bardzo mi się spieszy. Szukam kogoś z Dolnego Śląska. Kupiłam wczoraj Hondę MTX 50 z 1997r, wracają zza Leszna padła mi w Żmigrodzie. Zjeżdżając na stację benzynową ku rozgrzaniu się już później nie odpaliła. Przez całą drogę w sumie ładnie szła, miała czasem takie chwilowe spadki mocy, ale wracało po kilku sekundach do normy. Gość powiedział, że akumulator do wymiany, ale zapewniał, że do Wrocławia dojadę. Nie znam się na motocyklach. Nie wiem czy to może być wina akumulatora. Coś czuję, że po prostu ja coś spieprzyłam. A może to coś przez śnieg? I moje pytanie - czy znalazłby ktoś czas jutro (Wielki Piątek) żeby przejechać się do Żmigrodu i zajrzeć do tego moto? Proszę... Lepiej kołuj przyczepkę lub busa i zabieraj moto do garażu. pozdrawiam Kosin. Jako "pierwszorazowy" można się przyłaczyć?Piotr :biggrin: Śmiało przyjeżdżaj. Obserwuj temat damy znać co i jak. Kosin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Wygląda na to, że z "kameralnego" spotkania będzie niezła zabawa.Knajpa już zarezerwowana :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 a ja moge ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 a ja moge ? :) Ja nie widzę problemów. Przyjeżdzaj ! ! Nie wiem tylko jak z noclegami.Pytanie do Hamira i Kosina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Panowie ponieważ poprzednia impra wypaliła, więc zróbmy powtórkę z rozrywki. 29.03 godzina 18-19 do uzgodnienia Spotkanie MotoBractwa w Faraonie! Wiem ,wiem chcecie nam niespodziankę zrobić i rachunki opłacić hamirze--niebędę oponował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) Ja nie widzę problemów. Przyjeżdzaj ! ! Nie wiem tylko jak z noclegami.Pytanie do Hamira i Kosina. Z noclegami? tak jak ostatnio kiedy byłem - w hotelu :wink: Edytowane 21 Marca 2008 przez Selvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi