milimetr11 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam wszystkich mam mały problem nie moge zdobyć klap ssania do ktm-a 380, podobno da się je z czegoś dorobić, tylko z jakiego materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jakie klapy ?O czym Ty piszesz ?Poszukaj w necie katalogu części i przeczytaj jak toto się nazywa bo w motocyklu żadnych klap nie ma.I nie pisz że to takie coś co tam gdzieś otwiera lub zamyka. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Z tych tajemniczych wskazówek wnioskuję że "tematodawcy" prawdopodobnie chodzi o dolotowy zawór membranowy. Jeśli o to chodzi to kumpel kiedyś dorabiał "pióra" (klapki, płytki) w CRM 250 ale nic z tego nie wyszło. Jak już znalazł materiał o "odpowiedniej" grubości, twardości i sprężystości to okazało się że nie ma tego jak dociąć tak żeby nie porobić zadziorów i wywinięcia a krawędziach. Po miesiącu walki kupił oryginalne za 100zł. Do Twojego KTMa to ok 80zł.Element nr 52 ---> http://www.bikepics.com/pictures/1133340/ mam mały problem nie moge zdobyć klap ssania do ktm-a 380Jeśli problem dotyczy tego o czym wyżej pisałem to kupisz to w każdym sklepie KTM. Jak nie masz u siebie zadnego lepsiejszego sklepu motocyklowego to przyjedz do Krk Ul. Zakliki z Mydlnik bo nie masz aż tak daleko. Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No i pojaśniłeś Gawron :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milimetr11 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dzięki właśnie oto mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi