Bart3z Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Co po aż tyle kasy na weekend?? :D Ostatnio chłopaki z Poznania jak jechali po wyszło ich po 500zł na łebka ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A ten bus z Wawy leci ? Jak wyglada sprawa ew dorzucenia sie ze swoimi klamotami ? Nie.. z Kalisza leci. Co po aż tyle kasy na weekend?? :icon_arrow: Ostatnio chłopaki z Poznania jak jechali po wyszło ich po 500zł na łebka :icon_arrow: Kumpel stracił w sumie 600 zł, więc to minimum co styka. Ale jak chce się ciut poszaleć ;-)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Chlopaki MotoGP jest tylko małym dodatkiem do tego co sie dzieje wokol tej imprezy. Spanie w domkach, hotelach lub okolicach brna jest pomyłka. Jedzie sie tam dla imprezy ktora na polu campstar trwa prze 25h na dobe. Słuchac Szpadiego bo dobrze gada z tym %. Ja przez ostatni pobyt spalem moze łacznie 10h w tym namiocie. Jak sobie wyobrazacie siedzenie przez 5h na trybunie przy 30 paro stopniowym upale bez cieni nie trzymajac w garsci barzanta za złoty ogon. Nie ma takiej opcji zeby wypic i wracac czy jechac na odcinku do brna przynajmniej 2 razy bedziesz dmuchal i nie ma opcji ze sie schowasz w grupie. Tylko campstar i to od czwartku bo potem jest lipa z miejscem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 To ja tez bym sie dopisal do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Faktem jest, że lwia część imprezy dzieje się właśnie na kempingach.W hotelu może i wygodnie jest... ale całkowicie to zmienia klimat. Szczerze mówiąc sam rozważałem możliwość zakwaterowania w hotelu... ale kumple szybko wybili mi to z głowy!. Prócz % ważne jest jedzenie. W 2007 roku było, jak podawali przez megafony ok 140 tyś ludzi.... sklepy puste jak za komuny... nawet srajtaśmy nie było.... żarcie to w ogóle. Można coś przekąsić w knajpach na kempingu... ale lepiej dobrze się zaopatrzyć. No i najważniejsze - nie chlać dzień przed powrotem. My wracaliśmy w niedzielę po wyścigu... po 4 godzinach snu i ciężkim gazie.. co zaowocowało tym, że dogorywaliśmy na torze. Upał, piwa nie można było wypić.... i powrót.... masakra. Kumpel po drodze słyszał głosy, hehehe. W tym roku wracamy dzień po wyścigu od samego rańca... żeby nie jechać po nocy. PSJeżeli ktoś zastanawia się nad wyjazdem, to namawiam. Ja również się wahałem bo: za wolny motocykl, nie przepadam za wyścigami. Ale usłyszeć ryk tych maszyn na własne "óha", przeżyć chociaż jedną imprezę na polu - BEZCENNE ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 z tym campingiem to na pewno :buttrock: :D pomysł ale przecież nie każdy ma możliwość wrzucenia klamotów do busa lub upchnięcia ich na moto :banghead: ...poza tym nie każdy może sobie pozwolić na tak długi pobyt w Brnie, osobiście planowałem spędzić tam jedną noc (max. dwie), a tu większość pisze że na camingu najlepiej być już w czwartek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jak jest z dostepnoscia biletow ? Kiedy i gdzie kupowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glizda Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Bilety mozna kupic tu w Polsce sa troszke tansze ale tam tez bez praoblemu sie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jak jest z dostepnoscia biletow ? Kiedy i gdzie kupowac ?przedsprzedaż w PL http://www.grandysduo.com.pl/bilety.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Dzieki chlopaki :buttrock: ja oczywiscie sie pisze postaram sie nakrecic dodatkowo kilka osob Edytowane 25 Stycznia 2008 przez squod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam. Byłem w 2007 samochodem z kolegą. W piątek wieczorem była decyzja że jedziemy. Samochód golf 2 z gazem, więc koszty na dwóćh po 350 zł. W tym większość to paliwo, co przy gazie i tak dobrze wyszło. Wyjazd w sobote o 4 rano. Na miejscu, na polu kempingowym byliśmy koło 14. Dwa tankowania do pełna. Spanie w namiocie jedna noc. Zaopatrzenie sklep albert, wybór duży i wszystko jest w tym dużo piwa :lalag: Z braku czasu powrót w niedziele po wyścigu. W domciu byłem po 1 w nocy, a już o 8 pracowałem :biggrin: Ogólne wrażenia suuuuper. Szkoda tylko ze nie moto, ale jakoś kaski zbrakło. W tym roku musi być na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porsa Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Z tego co wiem bilety można spokojnie kupić na miejscu, na kempingu najlepiej być od czwartku (później jest problem z miejscami), domki (bungalowy) w okolicach toru są tu: http://www.automotodrombrno.cz/go/main.asp...id=408&langid=2 ceny ok. 200-250 koron za noc. Jako autor tego wątku oczywiście też się piszę na wyjazd :banghead: Będzie super jeżeli uda się wyjechać zorganizowaną grupą. Kto się poświęci i pojedzie samochodem (a może ma załatwić busa)? Acha , oczywiście jak ktoś załatwi busa, albo zmusi swoją ukochaną żeby pojechała samochodem z tobołami to mam propozycje żeby reszta zrzuciła się na paliwko i chmielny upominek dla bohatera(rki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porsa Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porsa Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) No co z wami nikt się nie wybiera do BRNA :) Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez porsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam. Ja jestem chętny wciąż tylko nie wiem jak z kasą będzie ;/ Ale będę się starał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi