motozgrzyt Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 A propos numerów ram, gdzie znajduje się numer ramy urala i m72 bo gdzie kaśka i dniepr ma to wiem, pytam się bo chodzi mi po głowie by kupić urala na solo do jazdy turystycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 temat wałkowany, nie ma numerów, a jak gdzies znajdziesz to łóóóoooo! Gratulacje! Teoretycznie tył i główka. tył "lub" główka (chochlik, nie sadzajcie mnie przed komisja d/s łapówek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Nie no nie przesadzajmy. Jak są numery( w większości jednak są) to tam gdzie zwykle . A jak nie ma to znaczy że to tajna łamana przez poufną produkcja łunochodów dla specnazu ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ale mnie chodzi generalnie o urala m67, bo spotkałem się z nr ramy wybitymi na (no powiedzmy) lewej dolnej rurze tuż przy główce, dlatego się właśnie pytam gdzie one standardowo są, bo z tyłu rama nie takiej samej stopki (czyt mocowania górnego) amora jak dniepr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 mam gurala dla specnazu?Łooooosz, i jeszcze rame do kaszki teszszsz?hihi, jutro pomaluje ja niewidzialna farba zeby sie nie zucała w oczy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi