Skocz do zawartości

Polski Klub Chińskich Motocykli

lmurawski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

chińcka dupa z Radomia klub i logo china poland powinien nosić nazwę ,,China Town"

Chińcika jak widze na swoim podwórku koło firmy mówie naś klient wasz złom

witam czytam tą nowo otwartą strone i jestem z niej zadowolony choć nie do końca a to z tego powodu że są ludzie zazdrośni i beszczelni no ale poza tym jest OK

BTW: nie widzę powodu by wchodzić w jakieś na maksa parasekciarskie układy typu klub, bo każdy ceni sobie swoją własną wolność i niezależność. Co w przypadku gdyby np. jakiś członek klubu MC miał chinola i chciał z nami trzymać, a jednocześnie nie rozstawać się ze swoim klubem? Przecież nie mógłby należeć do dwóch naraz bo by go jego kumple z klubu wykastrowali. Dlatego właśnie powinniśmy być zrzeszeniem o jakimś szerszym charakterze ponad podziałami. MC przykładają dużą wagę do swoich kurtek z klubowymi godłami no i w tym wypadku taki niby drobiazg już wyklucza bycie ponad podziałami klubowymi bo albo masz jedno albo drugie godło. Ja nie muszę mieć żadnego godła na plecach, nawet nie chcę bo mi się to nie specjalnie podoba. Mi to się kojarzy z takim znakiem typu "kto jest moim Panem".

"kto jest moim Panem".

Sądzę, że nikt tu nikogo nie będzie do niczego przymuszał. jak ktoś będzie chciał mieć na plecach to niech ma , komuś innemu wystarczy naklejka na moto a jeszcze inny nie chce mić nic.

Sądzę, że podstawowym kryterium powinno być ujeżdzanie chińczyka lub chociaż zainteresowania w tym temacie i to powinno wystarczyć.

BTW: nie widzę powodu by wchodzić w jakieś na maksa parasekciarskie układy typu klub, bo każdy ceni sobie swoją własną wolność i niezależność. Co w przypadku gdyby np. jakiś członek klubu MC miał chinola i chciał z nami trzymać, a jednocześnie nie rozstawać się ze swoim klubem? Przecież nie mógłby należeć do dwóch naraz bo by go jego kumple z klubu wykastrowali. Dlatego właśnie powinniśmy być zrzeszeniem o jakimś szerszym charakterze ponad podziałami. MC przykładają dużą wagę do swoich kurtek z klubowymi godłami no i w tym wypadku taki niby drobiazg już wyklucza bycie ponad podziałami klubowymi bo albo masz jedno albo drugie godło. Ja nie muszę mieć żadnego godła na plecach, nawet nie chcę bo mi się to nie specjalnie podoba. Mi to się kojarzy z takim znakiem typu "kto jest moim Panem".

Na moim blaszaku mam dwie nalepki "Patrz w lusterka motocykle są wszędzie" I druga "odchodzący od odchodzenia" to co mam na plecach to wszystko.

Musicie być sobą i niezależni! :P

:)

Edytowane przez Goy@

chińcka dupa z Radomia klub i logo china poland powinien nosić nazwę ,,China Town"

Chińcika jak widze na swoim podwórku koło firmy mówie naś klient wasz złom

oj chyba ktoś nie powinien spożywać :crossy: przy komputerze :)

trzeba mu wybaczyć :cool: :D :clap:

he he

Musicie być sobą i niezależni! :biggrin:

:biggrin:

I to jest to o co chyba wszystkim chodzi.

Wczoraj oglądałem filmik na TVN-ie "Biker Boyz" właśnie o klubach MC. Nie wiem czy komu kolwiek z użytkowników chińszczyzny to by się podobało. Lizanie tyłka jakiemuś kolesiowi z rozbujanym do granic dobrego smaku ego, któremu wydaje się, że jest władcą wszechświata.

• 1 miesiąc temu...

witam,

razem z Chopper Magazin powoli rusza Klub Chińskich Motocykli.

Logo zrobiłem - można je zobaczyc na mojej prywatnej stronie.

http://www.freewebs.com/jinlun3citi/

Niedługo powstanie strona klubowa!

Popraw kodowanie polskich znaków bo przerażające jest. :biggrin:

pzdr

kjujik

Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,
to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz:

Jak tylko kupie swojego chinolka to się dopiszę, nie mam nic przeciwko jazdy na chińskim moto, ale noszenie chińskich symboli dla mnie odpada z powodów powiedzmy ideologicznych :)

Dalej pytanie ignoranta. Co to jest MC i dlaczego mówicie o tym tylko w skrócie i dlaczego ktokolwiek ma decydować w jakich kolorach ma być wasze logo :|

Dalej pytanie ignoranta. Co to jest MC i dlaczego mówicie o tym tylko w skrócie i dlaczego ktokolwiek ma decydować w jakich kolorach ma być wasze logo :|

MC - Motorcycle Club / nazwa i skrot sie utarly od pierwszysch tego typu powstalych w USA.

Wszystkie kluby MC i FG (Free Group) w Polsce sa zrzeszone w PZM (Polski Zwiazek Motocyklowy),

ktory ma wlasny regulamin... reguluje on m.in. to jak moga lub nie moga wygladac barwy danego klubu,

ktore jego czlonkowie potem maja naszyte na kamizelkach.

Tak to niestety jest, ze kilka osob chce narzucac swoje widzimisie tysiacom innych...

Najgorsze, ze to sie przyjelo.

Belgu1.gif

MC - Motorcycle Club / nazwa i skrot sie utarly od pierwszysch tego typu powstalych w USA.

Wszystkie kluby MC i FG (Free Group) w Polsce sa zrzeszone w PZM (Polski Zwiazek Motocyklowy),

ktory ma wlasny regulamin... reguluje on m.in. to jak moga lub nie moga wygladac barwy danego klubu,

ktore jego czlonkowie potem maja naszyte na kamizelkach.

Tak to niestety jest, ze kilka osob chce narzucac swoje widzimisie tysiacom innych...

Najgorsze, ze to sie przyjelo.

Grupa O-O-O w której jestem robi swoje i nie walczy z MC. :clap:

Jest nas w Polsce około 100 osób w samym Toruniu 15-stu. :D

Mamy swoje Barwy,koszulki. :biggrin:

Wyżej już pisałem,bądźcie wolni,bądźcie sobą i pomagajcie innym :clap: :D

:cool:

Edytowane przez yanointruder

Tylko nie chodzicie w swoich barwach po zlotach i motobazarach bo znów Wam karzą sciągać kurtki :wink:

Yano jeżeli chcecie być wolni ,byc sobą to po co Wam jakieś barwy ??Koszulki rozumiem ale nie sądzisz że jedno przeczy drugiemu??Wolni ale jednak noszący jakieś tam barwy, nie lepiej wdupiemieć barwy?Pzdr.