Vlaad Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Oglądałem dzisiaj z kolegą XJR1300. Zastanowiło mnie to, że w motocyklu z maja 2003 z przejechanymi 18 tys km, w "dołku" świecy i na samej świecy jest rdza :roll: . Jeżdżę w deszczu, ale korpusy świec nie zardzewiały. Tutaj przebieg jest duży jak na półroczny motocykl, ale żeby coś takiego... 8O . Sprzedawca twierdził oczywiście, że moto jest na gwarancji, i że to zmartwienie serwisu.... no nie wiem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Rdza pochodzi raczej ( ? ) ze świecy a nie z bloku silnika. Być może właściciel dał jakieś tanie guano w miejscu padniętej. Tak z ciekawośc, ile to stało i w jakim stanie ???? ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 3 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Tak z ciekawośc, ile to stało i w jakim stanie ????Stan idealny, oprócz detalu o którym napisałem. No może jeszcze tyle, że łańcuch już miał nie za wiele żywota (zostały dwie kreski na znaczniku). Cena 35 tys PLN, kupowany w salonie w Polsce, jest jeszcze na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Tak z ciekawośc, ile to stało i w jakim stanie ????Stan idealny, oprócz detalu o którym napisałem. No może jeszcze tyle, że łańcuch już miał nie za wiele żywota (zostały dwie kreski na znaczniku). Cena 35 tys PLN, kupowany w salonie w Polsce, jest jeszcze na gwarancji. Qrka :!: Gościa chyba powaliło !!! Nówka kosztuje koło 40 tys. złp, przy tej kwocie 5tys. dołożyć to już bajki. Tak wg. mnie :!: można dać 30 tys. przy większej cenie kupowanie używki mija się z celem. ( No dobra ! dam 31tys, ale ani grosza więcej :D :D ) ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Listopada 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Póki co jest cena 40.900 za rocznik 2003. Jutro zorientuję się po ile bedzie 2004, bo przez to p... euro to już na pewno nie będzie 40.900. Wyrokuję okolice 45.000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 Na pewno nie przez p********* euro tylko przez p*********** importerow ktorzy chca zarobic jak najwiecej. Czy moze wiekszosc japonskich motocykli jest produkowana w Europie :D ? PS. Ostatnio ogladalem GPS Garmin V, cena w Stanach 338 $, cena w Niemczech 695 euro( dodac musze ze to juz "super okazja"). Po przeliczeniu powinien kosztowac ponizej 300 euro... P********* importerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 Póki co jest cena 40.900 za rocznik 2003. Jutro zorientuję się po ile bedzie 2004, bo przez to p... euro to już na pewno nie będzie 40.900. Wyrokuję okolice 45.000. Swieta racja, rozmawialem z eipa z Suzuki i tez mowili o niezlej podwyzce, rokowali gsx-a 1400 , ktory kosztowal 40.900 na okolo 44.000 do 45.000 w nowym roku.Wiec 35.000 zl za ta xjr-ke to nieduzo ale zbilbym przynajniej o komplet napedowy i oponki. Bo poki co masz 6.000 roznicy do nowego ale jak kupisz opony + komplet napedowy mozesz dodac z 2000 lub i wiecej, wiec ten motocykl defakto bedzie tanszy od nowego tylko 4 tys zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 4 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 Dzięki wielkie za podszepty w imieniu kolegi. Może sam przeczyta bo czasem zagląda na 4UM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 Ładna XJR'a stoi w komisie Motomania w Starej Miłosnej. Paweł nawet ja lekko oglądał Jja byłem zajety ogladaniem innego sprzęta Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 hehe z takimi podwyżkami to niech od razu zamkną interes :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi