rozek Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Oldjapan Ty jesteś od niedawna na forum, ale fotki Twoich sprzętów już były :) Naprawdę zacnie zrobiony GSik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldjapan Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Nikomu nie dawałem zgody na udostępnianie moich fot... :P hehe Do tej pory siedziałem na "konkurencyjnym" forum, lecz tam towarzystwo się trochę popsuło o i nic sensownego nie dało się wynieść z stamtąd...niestety;/ Co do felg to sam malowałem,generalnie większość sam robię,no może nie do końca wszystko.... parę części polerował mi dobry znajomy.I on też pomagał mi przy robieniu gs-a(za co Mu wielkie dzięki!!!) No to nie odpowiedziałem na pytanie,zmęczenie daje we znaki... Felgi malowałem lakierem 2-składnikowym(baza,klar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Mam plan wziąć się wreszcie za odrestaurowanie pierwszego motorka na jakim siedziałem - jawy 50. Tak, takiej zwykłej jawki ;) Jeszcze ze 3 lata temu jeździła nawet, pękła chyba linka od rollgazu i motorek poszedł w odstawkę. Muszę go odpicować :) Ktoś miał taki, bawił się? Pozdrawiam W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldjapan Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Ja ostatnio lakierowałem chłopaczkowi całą jawkę 50(skuter). Wziął się za odrestaurowywanie, i z tego co wiem wszystkie brakujące części bez problemu dostał w sklepie.Co też ważne ceny tych części były naprawdę "śmieszne" za coś tam 20zł. 50zł itp Z tego co pamiętam za cały zestaw tłok-cylinder-łożyska-pierścienie zapłacił chyba 180zł. Więc raczej problemów z odrestaurowaniem nie powinieneś mieć, i koszty całej zabawy nie obciążą zbytnio Twojej kieszeni. Życzę samozaparcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Oldjapan...dzięki za odpowiedz...:):):)i jeszcze ile Ci poszło na felgi lakieru?....Ile Cie kosztował ten lakier(jeśli można spytać:PP) Ps. ja też maluje sam motonqi:) Ps.2 kojaże pewnie z jakiego forum przybyłeś:):) też stamtąd uciekłem....ale jaa jakieś pół roku (bądz rok) temu stamtąd sobie poszedłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 ja też zrobilem pewna kawe wyglada ok. i wszystko w oryginale.zapodam jakies fotki w najblizszym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi