wieczny student Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Kalectwo... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 witam,a propo olejaka i GSX-ra http://pl.youtube.com/watch?v=leF07Ms9va0Jezdzony turystycznie, niekatowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 witam,a propo olejaka i GSX-ra http://pl.youtube.com/watch?v=leF07Ms9va0hehe ładna żaróweczka :crossy:niezle :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddusigaz Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) widziałem to :icon_razz: Ale wiecie co,to naprawdę robi sie całkiem szybko.Ja swojego rozgrzałem do normalnej temp. pracy w garażu i dałem ze 3-4 rzay pod odcinę i kurcze czerwone kolanka się zrobiły :icon_razz: Pewnie dopiero się studzi podczas jady :icon_mrgreen: a co więcej,słuchajcie: jak byłem na zlocie pod Radomskiem w czerwcu zeszłego roku było 3 kolesi na olejakach zrobionych na raty.Co oni tam robili o qqqqqqqq aż mnie serce bolało.jeden dosłownie przy mnie zapalił i troszeczkę potrzymał na ssaniu a potem odcina i to przez 3 minuty non toper!!!! A potem co??? puścił gaz i wyłączył zapłon w jednym momencie............... Przecież to ręce opadają.......... No i rano bez zająknięcia zapalił od pierwszego.... Edytowane 8 Stycznia 2008 przez eddusigaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 widziałem to :icon_razz: Ale wiecie co,to naprawdę robi sie całkiem szybko.Ja swojego rozgrzałem do normalnej temp. pracy w garażu i dałem ze 3-4 rzay pod odcinę i kurcze czerwone kolanka się zrobiły :icon_razz: Pewnie dopiero się studzi podczas jady :icon_mrgreen: a co więcej,słuchajcie: jak byłem na zlocie pod Radomskiem w czerwcu zeszłego roku było 3 kolesi na olejakach zrobionych na raty.Co oni tam robili o qqqqqqqq aż mnie serce bolało.jeden dosłownie przy mnie zapalił i troszeczkę potrzymał na ssaniu a potem odcina i to przez 3 minuty non toper!!!! A potem co??? puścił gaz i wyłączył zapłon w jednym momencie............... Przecież to ręce opadają.......... No i rano bez zająknięcia zapalił od pierwszego.... hehe to niezle:)chcialbym to zobaczyc... mam nadzieje ze jak juz bede ial konika to na zlotach ktos mi to pokaze:Djednak dalej nie wiem w 100% co mam wybrac:Dwiem ze jesczze mam czas ale juz bym chcial go dopieszczac w garazu :crossy: niemoge sie doczekac :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supronek_18 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Eddusigaz: swietny pomysl z tym kacikiem olejakow :) jak najbardziej sie na to pisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddusigaz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 no to jakim jeździsz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supronek_18 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 suzuki gsxr 750 1986 rok. mimo wieku swietnie wyglada i na maksa mi oddaje:) a ten Twoj to ktory to z kolei motocykl?? myslisz ze duzo jest takich na chodzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddusigaz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) ja mam z 85 pierwszy rocznik z podobno krótszym wahaczem(30 mm) moto takie się da spotkać jeszcze ,ale wszystko na street'a albo rata. Ja na żywo jeszcze nie widziałem oryginału najstarszego.88 i młodsze to tak,ale naszych to niebardzo.Czyli co jesteśmy w gronie wybrańców??? :icon_rolleyes: A ile powiedz mi ci pali ta malina??? U mnie na rozgrzanie to z litra weźmie........... zaczynam się poważnie obawiać co do kosztów na wiosnę..... :wink:czyli kupiłeś tego oleja... ale po mińsku??? Stary ,trzymaj się kiery,bo jak masz mechaniczne gaźniki to ci ręce pourywa od przyspieszenia!!! Może nie jest to B12,ale po radzieckiej 125 to dostaniesz skrzydeł!!! Edytowane 24 Stycznia 2008 przez eddusigaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supronek_18 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 dam rade mam nadzieje :icon_twisted: nie no litra to nie ale ssie troszke :icon_mrgreen: poprzedni wlasciciel mowil ze nawet do 7 litrow schodzil. ja jezdzilem mz 251 ale to taty sprzet. a Ty jakim moto jezdziles przed tym cudem?? a moj minsk jest 1993r czylinie az taki stary biorac pog uwage wiek suzuki hehe jestesmy wybrancami nie ma co :icon_question: w ile to setke robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morador Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 jesli juz cos z gscr'ka ze starszych rocznikow to polecalbym 1990 lub 1991, a pozniej to juz wtrysk 1998 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddusigaz Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) no podają 3.9 od 100 ,a do 200 to pewnie ok 12-14 :icon_evil: te roczniki naprawdę są w dechę,tyle,że 90 to bardzo rzadko można spotkać,starsza owiewka ,ale upsa już ma.A 91 też miły ,ale nie wiem czy to do końca to,chociaż malowania na extra Edytowane 29 Stycznia 2008 przez eddusigaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi