ANDY Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Szukając po internecie natknąłem się na ofertę opon Continentala, konkretnie szukam 110/80/17.Cena zaskakująca 140 zł. Mają tylko trochę niższy współczynnik prędkości bo "S" ale reszta ujdzie. Czy ktoś te cudo kupił i eksploatował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ja maiłem w SV Continental Sport Attack - te oponki sa naprawde zajebiaszcze !!! Zrobiłem na nichj niewiel bo ze 3 klocki, ale naprawde byłem zadowolony. Duzo lepsze niz kołkowate Bridgestony , alboe Metzy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A może byście jakieś modele podali ?? Bo nie uważam że jest sens oceniać samą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Według strony internetowej (polskiej) są to, Conti GO! Występuje z indeksem prędkości "S". Na stronach niemieckich sklepów mają indeks "V" i cenę niecałe 100 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Kurcze czy nikt nie miał doczynienia z tymi gumami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kurcze czy nikt nie miał doczynienia z tymi gumami ?Ja nie miałem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi