KingRider Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ok jutro zrobie foty bo dzis juz ciemno,a swiatło nie zbyt dobre w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja malowałem zbiornik w GS …klar zjechałem 120 na mokro potem zdarłem naklejki i znowu papierek ,…odtłuściłem podkład i znowu papierek na mokro coraz drobniejszy znów podkład papierek na mokro na wykończenie ale już nie przecierając się do metalu …i malowanko no fest …szpachle stosowałem tylko przy rysach po glebie …moto miałem 3 lata i nic się nie działo…sporo czasu ale efekt ładny… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 ok jutro zrobie foty bo dzis juz ciemno,a swiatło nie zbyt dobre w garażujesne :) zrób fotki w dobrej jakości przy dziennym świetle i będziemy radzić dalej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 wkońcu znalazłam troche wolnego czasu na zrobienie zdjęć :wink: http://www.instantgallery.pl/galerie/859/Bak%20suzuki/0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zanim zacząłbym sie bawić w lakierowanie, spróbowałbym ten stary lakier spolerować mechanicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 tzn? :icon_twisted: Odświeżając temat -chce sie pozbyc tych naklejek z baku,poniewaz zmieniam cały wygląd sprzeta i napisy bedą w innym kolorze a są pod lakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi