rumun Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam mam pytanie odnośnie suzuki gsxr 600 rocznik 98.Ile kosztowałaby wymiana napinacza łańcuszka rozrzadu,i jak można poznać że jest on do wymiany (jakie są objawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Czy slyszysz brzeczenie podczas pracy silnika przy zejsciach z obrotow ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Sytuacja wyglada nastepujaco mam okazje zamienic moja cb na tego gsxr(gosc wraca na swieta a moto tylko widziałem nie słyszałem jak silnik pracuje) . Usłyszałem od kogos ze jest cos z napinaczem . Dlatego chciał bym sie dowiedziec jakie sa objawy i ewentualne koszty wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Napinacz panie kolego w tym moto jest zupelnie nieudany ja u siebie mam juz 2 w okresie 2 sezonow,wymienic go mozna po podniesieniu baku paliwa jest przykrecony na 2 imbusy tylko musisz zrobic sobie taka blaszke zeby go zblokowac przed wsadzeniem w silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Napinacz panie kolego w tym moto jest zupelnie nieudany ja u siebie mam juz 2 w okresie 2 sezonow. Jak się nie korzysta z rad zawartych chciażby na tym 4um to tak jest.... ja jakoś wymieniłem rozrząd (szczegóły w archiwum) i prawie 30 tyś zrobiłem bez problemu (kumpel na rok młodszym K98 też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Podsumowywując w skrócie, do tych modeli zakłada się napinacze z młodszych roczników, chyba w 99 roku suzuki pozbyło się już tego problemu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 A ile kosztuje nowy napinacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Jak się nie korzysta z rad zawartych chciażby na tym 4um to tak jest.... ja jakoś wymieniłem rozrząd (szczegóły w archiwum) i prawie 30 tyś zrobiłem bez problemu (kumpel na rok młodszym K98 też). a co to za rady jesli mozna wiedziec? ja wlasnie wymienilem napinacz wraz z lancuszkiem i nie chcialbym go zbyt szybko zalatwic :icon_twisted: Edytowane 20 Grudnia 2007 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi