Piotrek Żygadlo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zapraszam do pogaduszki!!! :smile: Szukam kogoś kto posiada lub posiadał PEUGEOT JET FORCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jeszcze tylko napisz o co dokłądnie Ci chodzi :biggrin: ? czy o 50 czy o 125 z tą całą śmieszną turbinką, czy o co innego :eek: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kuzyn ma. O co konkretnie chodzi ?Jak dla mnie wystarczajacym bledem byl jego zakup za 11tys. :/Za tyle mozna naprawde za*eb**ty sprzet kupic. hehePytaJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Żygadlo Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 chodzi o 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Corka ma JET FORCE 50 ale pewnie nic madrego nie powiem po za tym ze jezdzi i jak na moj gust rusza z zawysokich obrotow ( ale moze to złudzenie ) zmienialem juz te odwazniki w te i z powrotem :lapad: nie wiele to dało :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empty Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 kuzol posiada takiego i powiem wam ze bardzo dobrze sie spisuje. oprócz dobrego przyspieszenia ma również ładny wygląd ale to wszystko zalezy od rocznika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Żygadlo Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Czy na sportowym wydechu jest dużo głosniejszy niż w orginale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zalezy na jakim wydechu. Napisz model/marke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wernix Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Moim zdaniem ogólnie marka Peugeot jest godna polecenia. Sporo ich mają w salonach Scooter (ich generalny importer) - w z tego co wiem bardzo sensownych cenach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Moim zdaniem ogólnie marka Peugeot jest godna polecenia. Sporo ich mają w salonach Scooter (ich generalny importer) - w z tego co wiem bardzo sensownych cenach! Panowie, jak już tak reklamujecie swój komis to może lepiej dajcie bezpośredni link do oferty? Albo chociaż zarejestrujcie się pod nickiem komisu? Trochę śmiesznie to wygląda... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wpiekar Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Cześć, Mam taki problem, kupiłem Peugeota Speedfighta III 125 , bez wydechu. NIestety nigdzie nie mogę znaleźć takiego wydechu używanego. Możecie mi podpowiedzieć od jakiego innego skutera mógłby paswać wydech . Ewentulanie w jakim innym skuterze jeździ ten sam silnik co w SF III 125 ? Z góry dziekuje za podpowiedzi. Pozdrawiam Cześć,Mam taki problem, kupiłem Peugeota Speedfighta III 125 , bez wydechu.NIestety nigdzie nie mogę znaleźć takiego wydechu używanego. Możecie mi podpowiedzieć od jakiego innego skutera mógłby paswać wydech . Ewentulanie w jakim innym skuterze jeździ ten sam silnik co w SF III 125 ?Z góry dziekuje za podpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi