Gość Spec Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 Kupię jakiś motorower za 150zł w okolicach Police , Sczecin , Tanów może być i nawet dalej ale nie wiem wtedy jak z transportem !!! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 A gdzie sa Police ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 A gdzie sa Police ??www.pilot.pl wpisz tam żeby szukało miasta Police i zobaczysz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 juz na to wpadlem :-) tylko ze polic jest kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 juz na to wpadlem :-) tylko ze polic jest kilkaNo są pone blisko Sczecina po lewej górnej stronie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 ok - juz mam :-)PS: Co ty caly czas na forum siedzisz ??Jak tylko Ci odpowiem to zanim wejde na strone glowna juz jest twoja odpowiedz ;-) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 ok - juz mam :-)PS: Co ty caly czas na forum siedzisz ??Jak tylko Ci odpowiem to zanim wejde na strone glowna juz jest twoja odpowiedz ;-) :lol:HEHE :D nie no poporostu bardzo chcem miec moto i patrze co troche czy nikt sie nie odezwał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 A to moto to chcesz miec do jazdy po miescie czy po lasach ?? Bo za 150 zl to moze byc Ci ciezko kupic moto z dokumetami ;-) Najlepiej jak bys jeszcze dozbieraz drugie 150 i jeszcze ze 100 jak by Ci rodzice dolozyli to juz masz pelen wybor w tedy:-ogar 205-ogar 205-romet polo-romet kadet-romet pegaz-komar-komar 2-komar 3-jawa mustang 23-jawa mustang 23A-jawa 20 (skuter)-romet 50-t-1-romet 50-ts-1-wierchowina 4-wierchowina 5 i jeszcze cos by sie znalazlo ;-)Niezly wybor co :-)Tylko ze niektore z nich ciezko juz spotkac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 PS: Co ty caly czas na forum siedzisz ??Ty sprawiasz takie samo wrarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 Powiem ci tak obojetnie czy z papierami czy na do lasu czy na droge i co to bedzie byle by jedizlo albo to malutkiej naprawy :D :D :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 PS: Co ty caly czas na forum siedzisz ??Ty sprawiasz takie samo wrarzenie.Ja siedze na forum jak nie mam nic innego do roboty a poniewaz sezon juz zakonczony wiec prawie caly czas ;-) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 PS: Co ty caly czas na forum siedzisz ??Ty sprawiasz takie samo wrarzenie.Ja siedze na forum jak nie mam nic innego do roboty a poniewaz sezon juz zakonczony wiec prawie caly czas ;-) :lol:A mnie ogranicza tylko sposób w jaki się łacze. Gdyby nie to to pewnie bym tu siedział bez przerwy. :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 PS: Co ty caly czas na forum siedzisz ??Ty sprawiasz takie samo wrarzenie.Ja siedze na forum jak nie mam nic innego do roboty a poniewaz sezon juz zakonczony wiec prawie caly czas ;-) :lol:A mnie ogranicza tylko sposób w jaki się łacze. Gdyby nie to to pownie byn tu siedział bez przerwy. :D :D A może byście w końcu coś powiedzilei o ogłosznieu :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi