czarnycbr Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Witam. Czy to ja mam jakis ograniczony dostep do forum, czy moze koledzy zapadli w sen zimowy? Po "popwrocie" forum nie przybyl ani jaden nowy post.... Pozdrawiam P.S. Na razie o nic nie pytam, skoro panuje tu martwa cisza :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 no to ja mam pytanko - czy ktoś robił synchronizacje przepustnic w wersji wtryskowej?? i czy da się to zrobić samemu dysponując wakuometrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzy0 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 no to ja mam pytanko - czy ktoś robił synchronizacje przepustnic w wersji wtryskowej?? i czy da się to zrobić samemu dysponując wakuometramiDa sie samemu,kolega robil sobie w dl i ja tez mysle robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnycbr Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witam .Czy ktos kupowal naklejki do xx? Mam na mysli tylko oryginalne, podroby odpadaja i druga sprawa, w jaki sposob moze byc zdlawiony moj moto? Jakos nie chce wspolpracowac powyzej 230.... Model na wtrysku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Naklejki to koszt rzedu 50-70 euro tylko te na boki,zdzierstwo niemilosierne.Dlawiony wtrysk jest za pomoca ECU, potrzebujesz nowy - niedlawiony. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witam. Czy ktoś naklejał naklejki z http://www.grafnet.eu/ dzwoniłem pojedyńcza naklejka na bok XX 70 zł. Druga sprawa, czy lampa tylna od nowszego modelu pasuje w miejsce starszego typu lampy? I trzecia sprawa, jakie zamontować klocki hamulcowe, co by nie niszczyły tarcz, z pewnych względów wybór jest ograniczony do Lucasa lub Ferodo. Pozdrawiam wszystkich Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak81 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witam. Czy ktoś naklejał naklejki z http://www.grafnet.eu/ dzwoniłem pojedyńcza naklejka na bok XX 70 zł. Druga sprawa, czy lampa tylna od nowszego modelu pasuje w miejsce starszego typu lampy? I trzecia sprawa, jakie zamontować klocki hamulcowe, co by nie niszczyły tarcz, z pewnych względów wybór jest ograniczony do Lucasa lub Ferodo. Pozdrawiam wszystkich Darek. Witam Jeśli chodzi o grafnet to POLECAM. 2 lata temu kupiłem od niego komplet ( nie pamiętam ile zapłaciłem ) i do tej pory wszystko się trzyma. Naklejki wyglądają jak oryginalne, logo Hondy idące na bak ma taka delikatna "szachownicę" .... to samo co oryginał. Także kupujcie bez obaw . Pozdrawiam PS. Po tym sezonie przekonałem się co do opon : METZELER Z6 - naprawdę są OK. Zrobiłem na nowych jakieś 5 tyś i zużycie jest minimalne. A co do przyczepności : 6+ przytarłem prawym plastikiem (tuż przy kolektorach na samym dole ) o asfalt. Na sport-tour ach też można :rolleyes: Pozdro XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak1100 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witam. Druga sprawa, czy lampa tylna od nowszego modelu pasuje w miejsce starszego typu lampy? Pozdrawiam wszystkich Darek. Te lampy się mocno różnią kształtem. Załóż sobie może LED jak masz model na gaźniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Cześć. Tak mam model na gaźnikach z 99 r. A co do opon METZELER Z6 polecam, prawa owiewka też mi się na nich przytarła ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnycbr Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Tak mam model na gaźnikach z 99 r. A co do opon METZELER Z6 polecam, prawa owiewka też mi się na nich przytarła ;-)Ach te przytarte owiewki... Mieliscie klopot z dobraniem lakieru? Oddalem swoja do poprawki lakierniczej , a lakiernik ma DUZY problem z dobraniem koloru. Za pierwszym podejsciem nalozyl zupelnie inny....Czekam juz czwarty tydzien ;) . Napiszcie o swoich doswiadczeniach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witam. Tak się składa że właśnie dzisiaj byłem zapytać o dorobienie farby NH-359M. Moja honda jest czarna. Numer farby znalazł się w komputerze i nie będzie problemu z dorobieniem, 27 zł za 100 gram. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak81 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Ja miałem ten sam problem. Mój XX był czerwony i 3 elementy nadawały się do lakierowania. Po wizycie w paru lakierniach i u kilku lakierników ( zaznaczam, że nie "malarzy" ) wszyscy stwierdzili, że b. ciężko bedzie wstrzelić sie w ten kolor. Dlatego wybrałem czarny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 wszyscy stwierdzili, że b. ciężko bedzie wstrzelić sie w ten kolor bo czerwony i niebieski to sa "Candy" kolory.Nie wiem czy tak sie to tez w polsce nazywa, ale nie kazdy lakiernik potrafi to wogole lakierowac, nie mowiac juz o dobraniu koloru. Tutaj znalazlem cos o lakierach "candy"; http://www.farby.brcs.pl/phorum/read.php?f=1&i=3252&t=3242 Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrxx Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Witam.Poszukuje ramy do XX model gaźnikowy...Może ktoś ma?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnycbr Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Hej Adam. Z tym lakierem to tak jak mowisz; lakiernik nie dobral odpowiedniego koloru, patrzac na to z przodu wszystko wyglada ok. Gorzej jak spojrze na to z boku lub z innego konta przy slabszym swietle...Na razie zostawie to tak jak jest, ale pozniej czeka mnie malowanie. Pisales tez o sposobie dlawienia wtrysku. Czy wiesz ile kosztuje nowy ECU i w jakim zakresie mozna dokonac wymiany? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi