Marta CBR Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 PGR to mi jeszcze na PW wyślij swój adres,bo u mnie na poczcie to nie przejdzie..tak bez adresu...please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Nimo_ck x1 : Nie no...........żeby tak szpetnie mi nicka przekształcić. :D Może jeszcze Nemo???Potem będzie "Gdzie jest Nemo?"...........pod stołem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Egonku wiem ze grill to podstawa :!: Specjalnie dla Ciebie załatwie' date=' taki żeby dobrze latał :D :D[/quote'] no!! to rozumiem :twisted: tylko żeby zadnych kangooroof tam nie było :twisted: :Dale co to za impreza z kopaniem grilla jak nie ma "Atakujących Kanooogoow" :twisted: :twisted: :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Hej! Szybko przeglądnąłem posty wstecz i doczytałem się że impreza bedzie 27 Grudnia w Węgierskiej Górce, wpłacić trza 15 zł na podane konto (do kiedy??). A co z noclegiem?? (sorry jeżeli było to gdzieś napisane a przegapiłem :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Oj dobra pisze jeszcze raz 8) nocleg jest i wlasnie na ten nocleg dajemy 15 zl zaliczki. za wszystko 50 zl a w cenie kulig jedzenie ognicho grajkowie kielbachy kolacja sniadanie i spanie....pzodroPGR :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 17 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 Oj dobra pisze jeszcze raz 8) nocleg jest i wlasnie na ten nocleg dajemy 15 zl zaliczki. za wszystko 50 zl a w cenie kulig jedzenie ognicho grajkowie kielbachy kolacja sniadanie i spanie....pzodroPGR :D no zapomniales chyba dodac ze jeszcze poczwar wliczony w cene :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 17 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 Mógłby ktoś miejscowy mi powiedzieć,gfzie to trzeba w tym Bielsku wysiąść.Bo stacji tam macie od groma:Płn,pł,wsch,Lipnik,główne,.....Jak już w B-B sobie wysiądę,to gdzie mam sie udać-gdzie bilet kupić, ta Wągrowa/Węgierska czy jakoś tam Górka to gdzie się znajduje????Oracowłaby ktoś jakiś plan dotarcia na miejsce,adres podał czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 17 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 Mógłby ktoś miejscowy mi powiedzieć' date='gfzie to trzeba w tym Bielsku wysiąść.Bo stacji tam macie od groma:Płn,pł,wsch,Lipnik,główne,.....Jak już w B-B sobie wysiądę,to gdzie mam sie udać-gdzie bilet kupić, ta Wągrowa/Węgierska czy jakoś tam Górka to gdzie się znajduje????[/quote']Czesc,w Bielsku wysiadz na Bielsko-Biala Glowna. W odnowionym ladnym budynku dworca mozesz kupic bilet do Wegierskiej Dziurki, ale chyba lepiej jak od razu kupisz docelowy i nie bedziesz sie musial podczas podrozy pierniczyc z dokupywaniem biletow. Jezeli chodzi o Wegierska to na razie sam nie wiem gdzie, ale PGR pewnie zdazy przed impreza dokladnie wszystko opisac. Moze juz opisal, ale nie chce mi sie przebijac przez 10 stron watku, wiec poczekam na replay :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 O wy lenie jedne :!: :smile2: za kare nie napisze :D A tak serio to jeszcze jakies 40 min od bielska pociagiem (30km) niezly bilans predkosciowy 8) za Żywcem 3 stacje i juz welcome to W.G. City of PGR :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=1...1&info=&lang=plto dla niewiedzacych gdzie goorka sie znajduje :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 17 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 Coś poknocony ten link.Wziąłem maxymalne zbliżenie,a chałupy PGR-a i tak nie widać 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 17 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=155&max_katalog=n14_&katalog=n12_&x_obr=87&y_obr=109&x_15=100285&y_15=63042&form_t=0&tool=1&info=&lang=plto dla niewiedzacych gdzie goorka sie znajduje :mrgreen: ulala :twisted: nie dość że ta Węgierska Rurka to wieś to jeszcze i siedziba gminy :D panowie!! garnitury szykować :D :laughing: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 Egon nic Ci nie pomoże nawet garnitur. I tak będziesz musiał twarzowe zapłacić na wjeździe 8O :smile2: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=1...0&lang=pl#infor Tu jest jak sama nazwa wskazuje Plan tak Egonku "MIASTA" :D Po prawej stronie od napisu Os. XX-lecia PRL jest znaczek "P" jak parking 8) Na tym wyższym się spotykamy ok 15:00 i przemieszczamy się na ulicę Partyzantów. Tam jest miejsce docelowe naszej :!: imprezy :!: A po lewej stronie napisu Os. XX-lecia PRL za napisem Soła jest taka pojedyncza odnoga (czarna kreska) zagięta w górę i na jej końcu mieszkam JA :arrow: PGR :mrgreen: Szramer potwierdź!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 Tam też się znajduje centrum motocyklowe naszej wiochy co chalupa to motur albo i 3 :mrgreen: :D :namoto: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi