Jagdtiger Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 PGR - tylko nie zmieniaj avatara jak jacyś gówniarze będą stękać, że mama go może zobaczyć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Czyli dochodzi michaB i dwa pipcyki, martka i darkstar. Kto da wiecej ludzi?? Aha oczywiscie jeszcze pare osób ze znanych juz dla wiekszosci okolicznych motobraci... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 PGR - tylko nie zmieniaj avatara jak jacyś gówniarze będą stękać' date=' że mama go może zobaczyć :lol:[/quote'] ?? nie obczajam... ktos mi to wytumaczy?? jestem jeszcze maly i glupi... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 No a gdzie Egona zgłoszenie ? Pewno bedzie Egon +1(gAndzia)No ja tez bede :D w grupie z Darkiem. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 No Vito jednak jedziesz!!! suuuper!! P.S. Mam dla Ciebie namairy na ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zglaszam swoja skromna osobe do udzialu w swiateczno-noworocznej popijawie.Nie wiem czy na moto ale bede na 100%. Namawiam niejakiego tadamusa, nieudzielajacego sie na forum, ale na pewno kilka osob pamieta go ze spotkania w Rzykach (wowczas moj plecak). W jego sprawie dam odpowiedz jutro. PGR, mozesz przypomniec jakie atrakcje planujesz? Oczywiscie oprocz "plynnych atrakcji" :D ps. a tak OT to PGR ludzi na miescie nie poznajesz? Minelismy sie kolo teatru w BB pare dni temu. :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 BUGI Ty juz nie pij wiecej (a mniej tym bardziej :lol: ) Co prawda bylem w BB w poniedzialek ale nie przechodzilem k. teatru bylem w sferze i po moto-dealerach jak zawsze... Moze snilem Ci sie w erotycznym snie :?: :arrow: :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 BUGI Ty juz nie pij wiecej (a mniej tym bardziej :lol: ) Co prawda bylem w BB w poniedzialek ale nie przechodzilem k. teatru bylem w sferze i po moto-dealerach jak zawsze... Moze snilem Ci sie w erotycznym snie :?: :arrow: :D :twisted:Jestem przekonany, ze to byles Ty, chyba ze masz w bb sobowtora. Ale to bylo kilka dni temu, w sensie w zeszlym tygodniu. A moze faktycznie mi sie snilo :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Caly zeszly tydzien bylem we wrocku wiec sorry ale ni chu*a to nie moglem byc ja... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 A ja mam pytanie techniczne a propo wątroby... Mamy jakieś oficjalne ustalenia kto ila ma przywieźć? 0,7 czy litr na głowę? Czy może ostaniem przy piwie (...i umżemy rano na kaca)? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 A ja mam pytanie techniczne a propo wątroby... Mamy jakieś oficjalne ustalenia kto ila ma przywieźć? 0' date='7 czy litr na głowę? Czy może ostaniem przy piwie (...i umżemy rano na kaca)?[/quote']ale masz problem.... im więcej tym lepiej!!! ja wiele zmieszcze :D ,ale raczej piwa coby dłużej pogawedzić ,ale jak by nieprało to sie wzmocni... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 12 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2003 Nio...Wiec osoba, o ktorj pisalem wczesniej (niejaki tadamus) pisze sie na 100% i zabiera swoja kobite. Mozesz wiec dopisac do listy jeszcze dwie pewne osoby. PGR, jak rozwiazujemy kwestie platnosci? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 12 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2003 No a gdzie Egona zgłoszenie ? Pewno bedzie Egon +1(gAndzia)No ja tez bede :D w grupie z Darkiem. Pozdrowka noooo wszystkie znaki na niebie, ziemi i w piekle :twisted: wskazują na to że sie pojawie :D no i jak słusznie Viciu zauważyłeś sam nie będe :twisted: plan jest dobry......zobaczymy czy go zrealizuje :!: oby :twisted: tak w zasadzie to może mnie powstrzymać tylko pędząca ciężaroofka :twisted: lub inne zwyczajne życiowe problemy :D no!! mam nadzieje że sie uda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2003 [shadow=brown:0e14b7f6a0]To ile nas juz w koncu jest na ten zlot?? kto bedzie taki laskaw i podliczy :?: tylko nie szramik bo moglby miec z tym problemy a chcemy znac dokladna liczbe :smile2: [/shadow:0e14b7f6a0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2003 Ale ch***owe cienie :D szyfrujcie teraz :!: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi