Gawron Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) mam mozliwosc kuypna cr 125 rok 90 za c2000 tys do roboty tlok korba i zebatki bo kolegia sie polamal i ja sprzedaje pozdrono to ta CR bedzie miała niebawem 18 lat :banghead: jak na wyczynowy motocykl to turbo dużo. A gwarantuje Ci ze częsci będą do tego egzemplarza dostępne tylko w japońskim oryginale za bardzo duże pieniądze. Tłok korba i zebatki to z robocizną ok 2000zł bo napewno coś jeszcze w praniu wyjdzie. Lepiej dołozyć do tych 2000 kolejne 2000 i kupic CR 125 ale z np 95 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M602459 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M590831 Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Nom Gawron ma racje... 90r to juz dziadek,taki motor bedzie sie sypal... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Jak koles nie ma kasy na nowe moto to niech sobie "odchudzi" to ile moża i niech się cieszy jak chce :banghead: ale klr i tor? Nie lepej cieszyć się jazdą po lasach czy polach jakiś lekki tor bez jakiś skoków po 5m. No cóż jak tor to i odpowiedni sprzęt klr nie jest stworozny na tor i chodź nie wiem jak byś się starał nie będzie to niego stworzony :evil: (najwyżej wymiana niemal wszystkich częsci od amrotyzatorów począwszy) Pozdr. Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Przecież nie musi odrazy skakać po 10 metrów. Jak mówi stare przysłowie, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 No wiadomo przecież o tym mówie że lajtowo po torze może polatać ale corossom nigdy nie dorówna :banghead: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 ja nie chce dorownac crossowka :wink: a skoki to takie male maks 2m poprostu las mi sie znudzil i robi sie coraz niebezpieczniej w lesie jeden dostal solą:crossy: a tor amatorski poprostu zeby pojeździc mi chodzi tylko o ten sezon bo koncze szkole i mam nadzieje ze zaczne pracowac i uzbieram sobie na jakis wyczyn a klr"a troche mi szkoda sprzedawac bo wszystko w nim powymienialem i teraz chodzi bardzo dobrze i nie pali duzo w sam raz na moja kieszen dzieki za odpowiedzi pozdro jednak odchudze klr i rezygnuje z tej wyczynowki :crossy: pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi