Skocz do zawartości

wigilia forumowa

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

w teorii na 19:00 w praktyce ja się na pewno spóźnię :) i może się zdażyć że będę samochodem

Przeziębiłeś sie i ci sie na głowe rzuciło?!?!?! :banghead:

p.s. Belgu, tatar jest, Garmażerka to takie przeszklone urządzenie gdzie trzymali sałatki, wędliny, meduzy i inne :bigrazz:

19:00 jestem .................. bez kaloryfera:)

nie, tylko zaraz ruszam do Olków po opony do deerki, potem jadę do sklepu po linkę do odprężnika, potem muszę to wrzucić do Greeda, potem jadę do EuroAgd kupić pralkę, potem muszę to:

Ver. optymistyczna wrzucić do domu, wziąć taksówkę i się napić

Ver. pesymistyczna podjechać z gratami pod knajpę.

Wszystko zależy od natężenia ruchu w Wawie i tego czy Greedo złapię w domu czy w piasecznie. Jak będę miał do domu dojechać na 9:00 to sorki, ale nie opłaca mi się odstawiać bryki :]

... Garmażerka to takie przeszklone urządzenie gdzie trzymali sałatki, wędliny, meduzy i inne :icon_biggrin:

...

Młody jesteś, to możesz nie wiedzieć, że coś takiego nazywało się akwarium. NIe wprowadzaj w błąd młodzieży, pls :icon_rolleyes: .

pzdr

Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania.

Młody jesteś, to możesz nie wiedzieć, że coś takiego nazywało się akwarium. NIe wprowadzaj w błąd młodzieży, pls :D .

pzdr

Akwarium to inna sprawa, ja to nazywam Garmażerką i sie nie wtrącaj :P

p.s. Nie wiem gdzie i co robiłem po Lotosie ale dotarłem do domu jakoś 3-4 nad ranem :D

Akwarium to inna sprawa, ja to nazywam Garmażerką i sie nie wtrącaj :notworthy:

p.s. Nie wiem gdzie i co robiłem po Lotosie ale dotarłem do domu jakoś 3-4 nad ranem :cool:

zostales ze mna i sie szlajalismy po Warszawie poczym chcieli nas wyrzucic z "szparki" i tak zrobili. W nastepnym lokalu w lewej rece mialem flaszke w prawej kawe poczym zwinales gdzies taksowka i zostawiles mnie samego. Chcialem wyjsc z lokalu ale jak sie rzucili na mnie z obslugi, ze rachunek nieuregulowany :|

Zaplacilem i wyszedlem i wiecej razy tam nie pojde.

Z bucika do domu szedlem...

p.s dodam, ze lekka siara jak w autobusie spiewalismy a Ty nuciles dosyc mocno " DUPA DUPA DUPA "

podsumowiując :clap:

będą:

TATAKIS(więc pewnie i MAMAKIS ;) )

Waldi

Marcin SF

Klaudiusz

Zappa

Belgu

KrisSV

Norbik

Listek

Turtel

Rebel?

Grucha

Igor?(czy Ty tak tylko pospamowales w temacie? ;) )

no i ja :)

plus liczę na ok. 5 osób zapraszanych telefonicznie

to daje sztuk 20. ktoś chciałby coś sprostować? :clap:

jutro podjadę zrobić rezerwację(wiem... wiem... można telefonicznie, ale sucho ma być :lalag: )

na szczęście nie było mnie w czwartek, więc nie powinni mnie wywalić :buttrock:

edit: i znowu prawie sami Panowie :buttrock:

Edytowane przez Aśka

podsumowiując ;)

na szczęście nie było mnie w czwartek, więc nie powinni mnie wywalić :bigrazz:

edit: i znowu prawie sami Panowie :crossy:

Spokojnie, powiedz żeby już wódke mrozili no i możesz jakieś koleżanki wziąśc :biggrin: