KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 w teorii na 19:00 w praktyce ja się na pewno spóźnię :) i może się zdażyć że będę samochodemPrzeziębiłeś sie i ci sie na głowe rzuciło?!?!?! :banghead: p.s. Belgu, tatar jest, Garmażerka to takie przeszklone urządzenie gdzie trzymali sałatki, wędliny, meduzy i inne :bigrazz: 19:00 jestem .................. bez kaloryfera:) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 nie, tylko zaraz ruszam do Olków po opony do deerki, potem jadę do sklepu po linkę do odprężnika, potem muszę to wrzucić do Greeda, potem jadę do EuroAgd kupić pralkę, potem muszę to: Ver. optymistyczna wrzucić do domu, wziąć taksówkę i się napić Ver. pesymistyczna podjechać z gratami pod knajpę. Wszystko zależy od natężenia ruchu w Wawie i tego czy Greedo złapię w domu czy w piasecznie. Jak będę miał do domu dojechać na 9:00 to sorki, ale nie opłaca mi się odstawiać bryki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zrezygnuj z pralki i kup jutro ...................chociaż ja bym wszystko olał i załatwił jutro :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 ... Garmażerka to takie przeszklone urządzenie gdzie trzymali sałatki, wędliny, meduzy i inne :icon_biggrin:... Młody jesteś, to możesz nie wiedzieć, że coś takiego nazywało się akwarium. NIe wprowadzaj w błąd młodzieży, pls :icon_rolleyes: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Jeśli ta nazwa jest prawidłowa "Akwarium" to naprawe niewiele tam się zmieniło. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 faktycznie potwierdzam, akwarium było :lalag: a że rybka lubi pływać to było jak zwykle bardzo faaajnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 ta dobry śledź nie jest zły i jeszcze do tego w śmietanie pełne szaleństwo he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Młody jesteś, to możesz nie wiedzieć, że coś takiego nazywało się akwarium. NIe wprowadzaj w błąd młodzieży, pls :D .pzdrAkwarium to inna sprawa, ja to nazywam Garmażerką i sie nie wtrącaj :P p.s. Nie wiem gdzie i co robiłem po Lotosie ale dotarłem do domu jakoś 3-4 nad ranem :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Akwarium to inna sprawa, ja to nazywam Garmażerką i sie nie wtrącaj :notworthy: p.s. Nie wiem gdzie i co robiłem po Lotosie ale dotarłem do domu jakoś 3-4 nad ranem :cool: zostales ze mna i sie szlajalismy po Warszawie poczym chcieli nas wyrzucic z "szparki" i tak zrobili. W nastepnym lokalu w lewej rece mialem flaszke w prawej kawe poczym zwinales gdzies taksowka i zostawiles mnie samego. Chcialem wyjsc z lokalu ale jak sie rzucili na mnie z obslugi, ze rachunek nieuregulowany :|Zaplacilem i wyszedlem i wiecej razy tam nie pojde.Z bucika do domu szedlem... p.s dodam, ze lekka siara jak w autobusie spiewalismy a Ty nuciles dosyc mocno " DUPA DUPA DUPA " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) podsumowiując :clap: będą:TATAKIS(więc pewnie i MAMAKIS ;) )WaldiMarcin SFKlaudiuszZappaBelguKrisSVNorbikListekTurtelRebel?GruchaIgor?(czy Ty tak tylko pospamowales w temacie? ;) )no i ja :) plus liczę na ok. 5 osób zapraszanych telefonicznie to daje sztuk 20. ktoś chciałby coś sprostować? :clap: jutro podjadę zrobić rezerwację(wiem... wiem... można telefonicznie, ale sucho ma być :lalag: ) na szczęście nie było mnie w czwartek, więc nie powinni mnie wywalić :buttrock: edit: i znowu prawie sami Panowie :buttrock: Edytowane 15 Grudnia 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 podsumowiując ;) na szczęście nie było mnie w czwartek, więc nie powinni mnie wywalić :bigrazz: edit: i znowu prawie sami Panowie :crossy: Spokojnie, powiedz żeby już wódke mrozili no i możesz jakieś koleżanki wziąśc :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Spokojnie, powiedz żeby już wódke mrozili no i możesz jakieś koleżanki wziąśc :biggrin:a skąd ja Ci koleżanki wezmę? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Koleżanki tak tak weś tak koło 10 najlepiej i żeby różne kolory włosów miały no no no Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Koleżanki to Waldi przecież ma. A ze dwie to tylko dla Igora. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 ...Igor?(czy Ty tak tylko pospamowales w temacie? :icon_mrgreen: ) Tak pieknie zapraszasz więc postaram się być ;) .Kiedy?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi