enZo Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 yani 22 też rozważałem żeby pojechać w Sobotę do wawki a pożniej do Częstochowy ale byłem w tamtym roku i szału nie było :icon_mrgreen: lipna organizacjia. Po otwarciu w Częstochowie moglibyśmy skoczyć do Oświęcimia. Lub wyjechać w Sobotę i wcześniej coś pozwiedzać i sapć w Częstochowie. Myśle że temat do dogadania tóż przed. Póki co jest oficjalny plakat http://www.mojemotocykle.za.pl/JG2008plakat.jpg. Bemowo tradycyjnie się pokrywa termin 19.04. http://www.mojemotocykle.za.pl/JG2008plakat.jpg Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Nie mogę edytować poprzedniego posta :icon_mrgreen: No to już wiem że sobota dla mnie opdpada, mam wesele ale ... Niegdy nic nie wiedomo, pewnie pojadę na wesele tylko do kościoła i w niedziele rano na Częstochowę. Póki co nie mam strony żeńskiej na wesele :icon_razz: więc można olać bo samemu to mi się trochę nie uśmiecha :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cidman Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Co prawda jeszcze sie nie znamy ale bardzo chętnie sie do was w Rzeszowie podczepie ;) chociaz do kwietnia jeszcze dużo czasu więc cieżko coś dokładniej powiedzieć .Przy czym zaznaczam że podczepiam sie do grupy 120km/h +-10 a nie 100 o ile będzie taka hehe... :icon_mrgreen: Edytowane 31 Stycznia 2008 przez Cidman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Co prawda jeszcze sie nie znamy ale bardzo chętnie sie do was w Rzeszowie podczepie :flesje: chociaz do kwietnia jeszcze dużo czasu więc cieżko coś dokładniej powiedzieć .Przy czym zaznaczam że podczepiam sie do grupy 120km/h +-10 a nie 100 o ile będzie taka hehe... :icon_mrgreen: Spoko na luziku damy rade ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja też bym się chetnie podczepil do ekipy gdzieś w okolicy Pilzna. O której godzinie wogole jest przewidywany start? Tzn o ktorej wyjezdzacie z Rzeszowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-r6 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja też bym się chetnie podczepil do ekipy gdzieś w okolicy Pilzna. O której godzinie wogole jest przewidywany start? Tzn o ktorej wyjezdzacie z Rzeszowa? Na to pytanie nikt Ci teraz raczej nie odpowie. Godzina startu jest do ustalenia przed wyjazdem. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja też bym się chetnie podczepil do ekipy gdzieś w okolicy Pilzna. O której godzinie wogole jest przewidywany start? Tzn o ktorej wyjezdzacie z Rzeszowa? dokładnie tak jak pisze maciek-R6 . Godzien i konkrety ogarnies sie tuz przed.Tuz przed mam na mysli jak sie np w srode (16 IV) luknie na pogode jaka ma być na łikendzie 20 kwietnia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Co prawda jeszcze sie nie znamy co prawda my sie juz znamy ;) bedzie milo napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raficul Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam Też bym się dołączył w Łańcucie przy 4 albo jeszcze bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 To jest tak jak zdążę zrobić motor [chociaż innej opcji nie przyjmuje] to z miła chęciom sie dołączę [ ja bym się do Dębicy przyciagnoł do was:D] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzeszczot87 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 witam. pewnie też sie wybiore.jestem z okolic krosna i tak nawet najbliżej i po drodze także chyba w tarnowie (4) bym dołączył do ekipy.jakby więcej informacji to piszcie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 witam. pewnie też sie wybiore.jestem z okolic krosna i tak nawet najbliżej i po drodze także chyba w tarnowie (4) bym dołączył do ekipy.jakby więcej informacji to piszcie co i jak. yojak z krosna to chybalepiej sie w Pilznie podłaczyć :crossy: ogarniemy temat jak bogoda bedzie znana. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzeszczot87 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) ehe. no w sumie racja. tak to jest jak człowiek nie pomyśli. :icon_exclaim: pozdro :icon_exclaim: Edytowane 16 Lutego 2008 przez brzeszczot87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek1984 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 hm jak nic nie wypadnie to 3 motory pojechaly by z Rzeszowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Może trzeba zrobić trasę dwudniową do Częstochowy.Program organizatora może nie bardzo bogaty, ale rozwojowy. http://www.mlodzi-mlodym.pl/impreza_motocyklowa.php ??????????????????meander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi