rafail1 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dołączam się w Białymstoku - gdzie będziecie na śniadanku?? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ARBAIT ku*wa fa :biggrin: pozdrawiam wszystkich i NAKAZUJE !!!!!!!!!!! wypić stakana za me zdrowie ;) dobrej zabawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajl Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Pozdrówcie od Marty i ode mnie znajomych! My akurat jesteśmy w trakcie wymiany motocykla, więc w tym roku nie damy rady. Życzymy pogody i super zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Po szczęśliwym powrocie z Kresów, czas na krótkie wywnętrznienie się.Otóż dziękuję całej bandzie spamerów, która pracowicie dopisywała kolejne wypowiedzi - dzięki czemu jest siedem stron - a potem nie stawiła się na zbiórce. Cóż, po czynach ich poznacie - jak mawiali starsi w wierze... :icon_twisted: Przejście graniczne pokonaliśmy w 15 minut - zero problemów.Impreza w Grodnie miodzio, jak zwykle.Jarik był na nowej maszynie - SV650.Koncert był, strepteas'u nie było.Jajecznica była z kiełbasą, ale jakaś dziwna.Muzeum zamknęli.Wieżę obserwacyjną remizy obok zamku można zwiedzać za dwa piwa.Przejazd z Grodna do Bohatyrowiczów bezproblemowy, trochę mąki było po drodze, ale to twarda mąka.Przejazd z Bohatyrowiczów do granicy w Makranach też bezproblemowy.Nocleg w Kowlu - świat jest piękny.Przejazd do Lwowa też bezproblemowy.Lwów cudowny, jak zawsze.Lwowianki fajne, ale dziwnie poubierane.Po Lwowie przejazd do Zamościa, bezproblemowo.Z Zamościa do domu, też bezproblemowo.Nawinięto 1401 km. Dziękuję Rafałowi i Rafałowemu bratu za towarzystwo w Grodnie :notworthy: Dziękuję Łukaszowi von Breslau za towarzystwo podczas całej imprezy i mianuję na stopień Młodszego Chorążego GUW, za wzorową postawę podczas wszelkich epizodów i incydentów z naszym udziałem. :icon_razz: Największe podziękowania składam mojej Kasi, która bez mrugnięcia okiem wytrzymała ze mną trudy podróży i cierpliwie znosiła moje "cudowne cechy charakteru". :notworthy: :clap: :flesje: Hetman Kamandir Kulik Edytowane 4 Maja 2008 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafail1 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Pozdrawiamy (rafal i Krzycho) - jak zwykle było super na Majówce w Kupalince ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi