santi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Czy ma ktos jakies doświadczenia z kitem tuningowym zwiększajacym poj. ze 125 na 170 w yamasze dt.Chodzi mi o to czy trzeba zakladać wzmocniony korbowód i ew. kwestia żywotności silnika?Widziałem takie kity na ebay- u z tym ,że nie spotkałem sie z oferta wzmocnionych wałów lub korbowodów a sprzedawca twierdzi ,że moc wzrasta pod 40 koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 zakładając taki kit tuningowy musisz być przygotowany na mocno zmniejszoną żywotność silnika(przerabiałem ten temat niejednokrotnie). jak Ci mocy brakuje to lepiej zmienic na inny sprzęt jak tuningowac :) takie jest moje zdanie. pozdro :bigrazz: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 taka impreza kosztuje polowe motoru :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi