Fiedi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 WitamW jaki sposób doczyścić zaciski hamulcowe ze spieczonego syfu? Zastanawiałem sie nad opcją zanurzenia zacisków w nafcie czy benzynie jednak nie wiem czy nie będzie to miało negatywnego wpływu na tłoczki.Dziękuje za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Uzyj wyszukiwarki.Milion razy bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 W takim razie poprosze o link bo jakoś nie mogłem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 tematów o czyszczeniu zacisków był bardzo dużo . Po wpisaniu w wyszukiwarce słowa zaciski i znalazł wszystko co powinien . Tu przykład http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=80922&hl= co prawda autorowi chodziło o fazera ale zapewniam cię że czyści sie tak samo w innych modelach :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 żadna benzyna czy nafta, tylko płyn hamulcowy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 tematów o czyszczeniu zacisków był bardzo dużo . Po wpisaniu w wyszukiwarce słowa zaciski i znalazł wszystko co powinien . Tu przykład http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=80922&hl= co prawda autorowi chodziło o fazera ale zapewniam cię że czyści sie tak samo w innych modelach :) Rzeczywiście w podanym linku jest wszystko co potrzeba.Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi