Skocz do zawartości

Radom rusza na Częstochowę

karlo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was oprócz mnie planuje wypad 20 kwietnia 2008r. do Częstochowy na rozpoczęcię sezonu :) Byłem dwa razy na Bemowie-trzy lata temu i w tym i podobno do zlotu z Jasnej góry się nie umywa :eek: Przyjeżdza o wiele więcej ludzi i klimacik taki swojski (podobno) :crossy: Może zebralibyśmy się większą ekipą jak na początku we wrzesniu i ruszyli na Częstochowę w kwietniu :D :icon_mrgreen:

Ja juz chce niedziele i ruszamy.....

:icon_rolleyes: no u nas odpicówka poszła na całosc i tez jestesmy gotowi :bigrazz:

wczoraj Xylo mi zaprezentował ta odpicówkę-potwierdzam-świeci się jak psu jajca :notworthy:

Ja dalej proponuję 8.30 na JET, z zmiany zejdę o 7 rano to powinienem się wyrobić :notworthy:

Jakby cos się pozmieniało dajcie znać jakimś sms-em :notworthy:

p.s rozmawiałem z jednym kumplem-On i kilku jego znajomych lecą już w sobotę, ale stykniemy się gdzieś na Jasnej Górze w niedzielę i wrócimy razem :crossy:

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

Potwierdzam, Xyla maszyna swieci :) Myslalem ze udusi Szczeniaka za obsypanie jego cuda piaskiem :banghead:

wczoraj wychodzę sobie na ulice a tam stoi tłum gapiów, patrzą na coś świecącego z podziwem. Ktoś woła:

- o Boże to ptak, nie to samolot, nie to kometa,... nie to Xylo na swoim motorze!

:)

Xylu ok.14 zbiera się Cypis z załogą na Częstochowę, bez względu na pogodę. Leci z nimi trajka z Pionków. Jak Ci pasi To Cypis ma warsztat na Traugutta tam gdzie stała lokomotywa naprzeciw Huraganu, w samym końcu po prawej stronie. Ja przylecę jutro, po połedniu muszę jechać do Siedlec. Myślałem, że pojadę z Warszawy, ale na Jet-cie się załamałem, myślałem, że motorkowcem tak jak alkocholikiem się jest nie bywa ale człowiek uczy się na błędach. Byłem ja i Jimi.

wczoraj wychodzę sobie na ulice a tam stoi tłum gapiów, patrzą na coś świecącego z podziwem. Ktoś woła:

- o Boże to ptak, nie to samolot, nie to kometa,... nie to Xylo na swoim motorze!

;)

potwierdzam ... w Szydłowcu ta sama akcja ... Lansmaster :icon_biggrin:

Potwierdzam, Xyla maszyna swieci :icon_mrgreen: Myslalem ze udusi Szczeniaka za obsypanie jego cuda piaskiem :icon_twisted:

:biggrin:

z tym piaskiem to bylo puszka wiec sie nie liczy!!!!a co do drugiego to faktycznie ze sie swieci jak psu nie 2 jajca a tak jak by mial 3 :notworthy: