KrzysiekZet31 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 no to jadziem panowie, ja wyruszam w sobote koło 15-tej, jak ktos leci w podobnym czasie to mozemy kupą, kupą razniej :Dto co Xylo wyeliminowales bledy w eliminatorze :crossy: to co Czestochowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chruby Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kurcze oby tylko nie padalo jednak to chyba raczej mnie tez nie powstrzyma.Trzymam kciuki za pogode,moje moto juz zatankowane do pelna i gotowe do drogi jak i ja...... :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chruby Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Czy ktoś z Was oprócz mnie planuje wypad 20 kwietnia 2008r. do Częstochowy na rozpoczęcię sezonu :) Byłem dwa razy na Bemowie-trzy lata temu i w tym i podobno do zlotu z Jasnej góry się nie umywa :eek: Przyjeżdza o wiele więcej ludzi i klimacik taki swojski (podobno) :crossy: Może zebralibyśmy się większą ekipą jak na początku we wrzesniu i ruszyli na Częstochowę w kwietniu :D :icon_mrgreen:Ja juz chce niedziele i ruszamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 :icon_razz: no u nas odpicówka poszła na całosc i tez jestesmy gotowi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 :lalag: no u nas odpicówka poszła na całosc i tez jestesmy gotowi :crossy:No wreszcie! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chruby Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja juz chce niedziele i ruszamy.....To o ktorej ruszamy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 :icon_rolleyes: no u nas odpicówka poszła na całosc i tez jestesmy gotowi :bigrazz:wczoraj Xylo mi zaprezentował ta odpicówkę-potwierdzam-świeci się jak psu jajca :notworthy: Ja dalej proponuję 8.30 na JET, z zmiany zejdę o 7 rano to powinienem się wyrobić :notworthy: Jakby cos się pozmieniało dajcie znać jakimś sms-em :notworthy: p.s rozmawiałem z jednym kumplem-On i kilku jego znajomych lecą już w sobotę, ale stykniemy się gdzieś na Jasnej Górze w niedzielę i wrócimy razem :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wczoraj Xylo mi zaprezentował ta odpicówkę-potwierdzam-świeci się jak psu jajca :biggrin: Potwierdzam, Xyla maszyna swieci :icon_mrgreen: Myslalem ze udusi Szczeniaka za obsypanie jego cuda piaskiem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ale lipa, :clap: pada, :bigrazz: niebo zaniesione jak okiem sięgnąć. Chyba nie ma szans na Warszawkę. :lalag: Trzeba chyba zrobić to co na zdjęciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Potwierdzam, Xyla maszyna swieci :) Myslalem ze udusi Szczeniaka za obsypanie jego cuda piaskiem :banghead: wczoraj wychodzę sobie na ulice a tam stoi tłum gapiów, patrzą na coś świecącego z podziwem. Ktoś woła: - o Boże to ptak, nie to samolot, nie to kometa,... nie to Xylo na swoim motorze! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Xylu ok.14 zbiera się Cypis z załogą na Częstochowę, bez względu na pogodę. Leci z nimi trajka z Pionków. Jak Ci pasi To Cypis ma warsztat na Traugutta tam gdzie stała lokomotywa naprzeciw Huraganu, w samym końcu po prawej stronie. Ja przylecę jutro, po połedniu muszę jechać do Siedlec. Myślałem, że pojadę z Warszawy, ale na Jet-cie się załamałem, myślałem, że motorkowcem tak jak alkocholikiem się jest nie bywa ale człowiek uczy się na błędach. Byłem ja i Jimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 wczoraj wychodzę sobie na ulice a tam stoi tłum gapiów, patrzą na coś świecącego z podziwem. Ktoś woła: - o Boże to ptak, nie to samolot, nie to kometa,... nie to Xylo na swoim motorze! ;) potwierdzam ... w Szydłowcu ta sama akcja ... Lansmaster :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Potwierdzam, Xyla maszyna swieci :icon_mrgreen: Myslalem ze udusi Szczeniaka za obsypanie jego cuda piaskiem :icon_twisted: wczoraj wychodzę sobie na ulice a tam stoi tłum gapiów, patrzą na coś świecącego z podziwem. Ktoś woła: - o Boże to ptak, nie to samolot, nie to kometa,... nie to Xylo na swoim motorze! :biggrin:z tym piaskiem to bylo puszka wiec sie nie liczy!!!!a co do drugiego to faktycznie ze sie swieci jak psu nie 2 jajca a tak jak by mial 3 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 a nie mówiłem... a nie mówiłem... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Pogoda na jutro to 7 - 12 * i raczej bez deszczu (mozliwy maly rano) ... jezeli nie bedzie ulewy jestem gotowy :biggrin: bede o 8 na JET ... ktos jeszcze ? :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi