bulamoto Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Witam, posiadam niekompletna jawe 90 z 72r. Mam mozliwosc sprzedania tlumika, kierownicy, 2 kol, amortyzatorow.Kola maja jeszcze b.dobra powloke i z orginalnymi gumami.Tlumik tez niczego sobie...[/b] jakie ceny za poszczegolne czesci?? http://bulamoto.fotosik.pl/albumy/318143.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Od 5 do 10 zł :icon_mrgreen: Weź lepiej sobie ją skompletuj i napraw to przynajmniej nie będziesz musiał pedałować na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Od 5 do 10 zł :icon_mrgreen: Weź lepiej sobie ją skompletuj i napraw to przynajmniej nie będziesz musiał pedałować na rowerze Sadzilem ze dostane jakas konkret odpowiedz, a tu jednak zonk :clap: Rowerek tez dobry, przynajmniej brzucha sie nie ma:D :icon_mrgreen: A co do kompletowania, to w silniku brakuje czeci, i nadwozie tez niekompletne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 ogólnie to bardzo rzadki sprzęt w Polsce, ceny kształtuje rynek i nie można jednoznacznie powiedzieć ile to warte. pamiętam że takie jawki na chodzie + papier kosztowały w granicach 500-1000zł. sprzęt nie jest na moje oko bardzo poszukiwany ze względu na brak części i pojemność wykluczającą jazdę nim jako motorower. wystaw na allegro po 40zł od sztuki (koło, tłumik,amory) albo całego za na moje oko 300zł. zobaczysz czy się ktoś zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Niedaleko mnie jest taka Jawa bez silnika, bulamoto jeśli potrzebujesz części to mogę podać kontakt. Masz do tego dokumentację? Edytowane 9 Grudnia 2007 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 urde, fajna zjawa:-) mnie sie podoba, poskładał bym se do kupy, a czesci sa w czechach, albo u każdego handlaża czesciami sprowadzi przeciez to nie zabytek, mogą byc koszty ale bedzie warto:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 A ktoś mi wyceni 5 komarów bez kwita plus ogar??:banghead: Bo mam na zbyciu jak ktoś chce, jeden bez silnika, jeden bez koła z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 a jakie to komarki? (na pedaly)?jak tak to poprosze foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 A ktoś mi wyceni 5 komarów bez kwita plus ogar??:) Bo mam na zbyciu jak ktoś chce, jeden bez silnika, jeden bez koła z tyłu. Jakie mają widelce z przodu? Tłoczone z blachy czy rurkowe? Jakie przednie lampki? Albo lepiej daj rok produkcji i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wez te fotki, bo ludziom sei rece trzesa:-) Generalnie komar nie wszedł jeszcze w cene, chyba ze sztywny albo pierwsze wersje to sa drogie:-) sztwniaka kompleta na chodzie mozna kupic juz za 200-300zł, ale pierwsza wersja to ponad 600:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi