drex Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 O ile się nie mylę to Midnight Warrior był wcześniej niż Nightrod, więc to chyba on przyponia Warriora a nie na odwrot :buttrock: Tak faktycznie warrior był wcześniej, chodziło mi jedynie o same porównanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry_wujek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam wszystkich:) Co myslicie o tym sprzecie? wyglada rewelacyjnie, ale... Czy mozliwe aby sprzet w takim roczniku wygladal jak z salonu? Myslicie, ze po dodaniu wszystkich oplat bedzie sie oplacalo sprowadzenie?Ponizej link:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2005-MIDNIG...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 "Road Star Warrior" - taki napis mają na baku Warriory z USA. Silnik nie jest taki sam jak w Road Starach 1700. Jak ktos ma wątpliwości to proponuję przejechać sie jednym i drugim ;) Faktycznie, nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam wszystkich:) Co myslicie o tym sprzecie? wyglada rewelacyjnie, ale... Czy mozliwe aby sprzet w takim roczniku wygladal jak z salonu? Myslicie, ze po dodaniu wszystkich oplat bedzie sie oplacalo sprowadzenie?Ponizej link:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2005-MIDNIG...1QQcmdZViewItem Dodaj sobie cło,vat i transport. Boguslawski ma nwe za chyba 41 koła. Ten bez transportu wyjdzie chyba ponad 35, jak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 "Road Star Warrior" - taki napis mają na baku Warriory z USA. Silnik nie jest taki sam jak w Road Starach 1700. Jak ktos ma wątpliwości to proponuję przejechać sie jednym i drugim :notworthy: Czym się różnią te silniki? Jak się mają do silnika w MT-01?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterlysy Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Warrior przepiękna maszyna.Kupować, sie nie zastanawiać i żoną nie przejmować. :icon_question: Co do MT-01 to niby ta sama konstrukcja popychaczowego silnika co Warrior ale mocniejszy o 5KM i napęd łańcuchem nie pasem. Edytowane 19 Grudnia 2007 przez masterlysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Żygadlo Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Warrior jak najbardziej fest maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A ja wolę Hodnę VTX I JUŻ???????????????????????????????/ :) :D :lalag: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 A ja wolę Hodnę VTX I JUŻ???????????????????????????????/ :) :D :lalag: :clap: VTX to pierwszy duży cruiser jakiego widziałem z bliska. Ale jednak wybrałem Intrudera :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterlysy Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) VZR jest przepiękny ale jakoś nie mogę zapomnieć sławnego starego cytatu "MASZ SUZUKI MASZ STUKI" :flesje:Miejmy nadzieje, że ten cytat to stare czasy bo właśnie do mojej stajni tez dochodzi suzi :) Edytowane 23 Grudnia 2007 przez masterlysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green_rider_2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tak faktycznie warrior był wcześniej, chodziło mi jedynie o same porównanie . Cześć Kolego, Moim zdaniem może tak wyglądać, bo 2005 rok to dla motocykla nowizna. Na moją Yamaszkę z 2001 roku ludzie mówią, że wygląda jak nówka. Każdy kto kocha motocykle bardziej niż kobiety pozostawi po sobie moto w pięknym stanie. Zawsze jednak trzeba pamiętać, żeby tzw. okazję obejrzeć 5 razy. 10 000 USD jak na takie moto to nie jest okazja :-) Nówka kosztuje 12850 i masz rocznik 2008. Ostatnio piękny Warrior z 2007 r. poszedł za 7000 USD + oczywiście cło i transport. Przeczekaj i poszukaj na ebayu coś jeszcze, napewno trafi się niejedna ciekawa maszynka. Niedługo otwieram mały sklepik z Yamaszkami, bo taki sposób na życie sobie wymarzyłem i w cenie katalogowej w USA ściągnę każdą Yamaszkę, Kawasaki i Hondę. PozdrawiamGreen Rider Cytuj green_roder_2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Cześć Kolego, Moim zdaniem może tak wyglądać, bo 2005 rok to dla motocykla nowizna. Na moją Yamaszkę z 2001 roku ludzie mówią, że wygląda jak nówka. Każdy kto kocha motocykle bardziej niż kobiety pozostawi po sobie moto w pięknym stanie. Zawsze jednak trzeba pamiętać, żeby tzw. okazję obejrzeć 5 razy. 10 000 USD jak na takie moto to nie jest okazja :-) Nówka kosztuje 12850 i masz rocznik 2008. Ostatnio piękny Warrior z 2007 r. poszedł za 7000 USD + oczywiście cło i transport. Przeczekaj i poszukaj na ebayu coś jeszcze, napewno trafi się niejedna ciekawa maszynka. Niedługo otwieram mały sklepik z Yamaszkami, bo taki sposób na życie sobie wymarzyłem i w cenie katalogowej w USA ściągnę każdą Yamaszkę, Kawasaki i Hondę. PozdrawiamGreen Rider No to gratuluje pomysłu na życie. Mój kumpel który mnie wprowadzał (i ciągle jest moim mentorem) w nurkowanie też tak robi - chce się zająć tym co lubi czyli nurkowaniem. Sprzedaje właśnie firmę i chce się urządzić w tym co lubi czyli w nurkowaniu. Tak trzymać!, podobają Ci się motory super, że chcesz się tym zająć. Gdzie jest ta zielonka?? bo jak będziesz miał sklep na pewno dam okazję Ci zarobić :flesje: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green_rider_2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 . Ostatnio piękny Warrior z 2007 r. poszedł za 7000 USD + oczywiście cło i transport." Sorry, mialm na myśli 2004 rok za 7000 USD :-) Cytuj green_roder_2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 witam,kiedy otwierasz ten sklepik? gorąco już w temacie, czy dopiero za jakiś czas?pytam bo właśnie celuje w yamaszki :icon_rolleyes: i chetnie bym się do czegoś przymierzyłpozdrawiam jacky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi