piotrr Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Ciekawi mnie czy szanowne koleżeństwo jeździ zimą ? w sumie co to za zima jak śniegu nima ale po nerach ciągnie prawda ! i czy używacie może grzanych manetek ? Edytowane 6 Grudnia 2007 przez piotrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Siema :lalag: Ja dziś jeździłem, chociaż czy mały deszcz przy kilku stopniach można nazwać zimą :rolleyes: aha, używam podgrzewanych manetek :( Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 no ja cały czas również bo dojeżdzam do szkoły (no robie moze jakieś 40km dziennie) a co do podgrzewanych manetek to dobry pomysł szczególnie gdy temp.jest poniżej 0C wtedy bez porządnych rękawic to ciezko (bowiem rece marzną) :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pricker Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Powiem tak To jest ''oczywista oczywistość'' że ludzie jeszcze jeżdżąWczoraj zrobiłem 125 km a zmarzłem jak cholera ...śmigałem krajową''siódemką''może ktoś tam jeszcze jeździ?(czasami było słychać) pracowałem na delegacji nie daleko Ciechanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja jutro mam zamiar posmigac :):);):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Pogoda dzisaj szczuje - nowe moto kusi - chyba nie bede twardzielem i dam sie zlamac. chociaz 100 km zrobie :banghead: Jak pomyslalem tak i zrobilem. 60 km pyknelo - sloneczko troche wietrznie ale warto bylo. muzyczka grala a ja przed siebie. Ludzie co prawda dziwinie na mnie patrzyli ale co mi tam. Warto bylo, bo nie wiadomo kiedy bedzie nastepny raz :notworthy: I dodam, ze jak jutro bedzie taka pogoda jak dzisiaj to tez pojade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 No ludzie co z wami ja wczoraj smigałem pod wieczór i zaraz tez ide !! A na ulicach pustki :), jedynie niedawno widziałem przez okno chłopaków od quadów. pozdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlara Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Gresiu jak pusto my jezdzilim :) my czyli Artur, Wojtek, Maciej i ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 No to uratowaliscie honor pilskich motocyklistów :icon_mrgreen:, szkoda ze was nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil253 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja jeździłem w tamtym roku w zimie ale trzeba uwazać na kolana bo jeździłęm Suzuki GS który nie ma owiewek i zakup ocieplaczy na kolana i dobrej odzierzy pod skórke to dobre rozwiązanie.Nie miałem ocieplanych manetek ale nie wyjeżdzałem jak było zimniej niż 4 stopnie na plusie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrr Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 kotś kiedyś powiedział, że nie ma złej pogody do jazdy jest tylko nieodpowiednie ubranie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Przed chwilą wróciłem, trochę nawinąłem w ten weekend ale wracałem w paskudnym deszczu, dość trudne warunki drogowe w Wielkopolsce, w okolicy Wrocławia trochę lepiej. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlara Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Panowie to nikt już nie śmiga? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrr Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 w łikend widziałem tylko jeden motór w trasie, między Ujściem a Piłą, kompletny marazm, to się odbija też chyba na ilość postów na tym forum, a inne fora kwitną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlara Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 szkoda ze naszej 4-ki nie widziałes :crossy: my jechalismy na wałcz, potem odbilismy w lewo takze wyjechalismy w szydłowie i do piły :icon_mrgreen:, relacje mozesz przeczytac w aktualnosciach na www.husaria.pila.pl pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi