88kamyczek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich.Czas zimowania to i czas przygotowania do nowego sezonu.Mam do Was prosbe. Przyblizcie mi temat zakupu rozrzadu i przednich tarcz hamulcowych do Kawy Zx6r 96rok. Moze znacie jakies ciekawe stronki z czesciami co maja niewygorowane ceny?A i odrazu mowie ze nie interesuja mnie czesci z byle gowna :] Pozdrawiam Edytowane 6 Grudnia 2007 przez 88kamyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Juz nie raz były podawane przykłady sklepów internetowych gdzie można dostać najróżniejsze graty. Poszukaj w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Co do przednich tarcz lepiej szukaj używek bo za nówki słono zapłacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Widzisz kolego tylko tak sie zastanawiam bo moje tez sa uzywki... czy nie kupie cos troszeczke lepszego niz moje? Sprzedajacy poda mi wymiar w najgrubszym miejscu... i bedzie to samo co moje zyletki A moze macie jakis sprawdzonych sprzedajacych tarcze? Edytowane 7 Grudnia 2007 przez 88kamyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi