Zbig Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) WitamNo wlasnie kilka osob pisalo o wiezy, czy punktach widokowych w Ujsciu i Chodziezy, gdzie to jest dokladnie? Co do gorki kolo Straczna to latwo tam trafic, od chyba roku sa juz od Straczna drogowskazy i tablice informacyjne. Naprawde dziala;-)Fajna jest tez droga wzdluz torow do Kaczor (ale krotka) rowny asfalt i pare fajnych zakretow, plusem jest to ze nie ma zadnych ciezarowek. Co do zwiedzania Klomina czy samego Bornego, co warto zobaczyc na miejscu?Wszedzie bylem ale to takie ogladanie po lebkach, o tych silosach atomowych dowiedzialem sie dopiero niedawno od miejscowego. W najblizszym czasie na wekendowa wycieczke chce podjechac w okolice Goraja, tak jak pisal Piotr. Pzdr Edytowane 25 Marca 2008 przez Zbig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrr Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jadąc w okolice Czarnkowa (Goraja) przez Ujście warto skręcić na Mirosław Ujski i przejechać jedną z najdłużych wiosek w Polsce, Romanowo Dolne i Górne, a po drodze w Walkowicach obejżeć prom na Noteci w ciągłej eksploatacji. Druga taka okazja jest w Ciszkowie za Czarnkowem, gdzie można sobie zrobić objazd do Goraja.Zbig, może się wybierzemy do Graja razem w łikend, może ktoś się dołączy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Zbig, może się wybierzemy do Graja razem w łikend, może ktoś się dołączy ?Piotrr dzieki za propozycje, niestety mam ten wekend zawalony, ale mam Twoje gg to mysle ze nie bedzie problemu i jeszcze gdzies polatamy. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 P.S. CZUJECIE JUŻ WIOSNE ? :D :icon_mrgreen: ja czuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wczoraj jezdzilem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 No i co sie chwalisz jedźmy lepiej na zimoy zlot pingwina to bedzie smiganie :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Z Twoja opona mozesz jechac jedynie na zlot "wokol garazu " :D I nie chwale tylko dziele sie moim szczesciem z innymi;d , bo to naprawde niezwykle uczucie poczuc to co wiosna i latem rowniez i zimą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Smiga ktoś jutro ?????? Bo dzisiaj po ciężkich próbach odpaliłem drania i zrobiłem 50 km , potem zaczął juz mocno padać śnieg i było super :). Jak sie dobrze ubierzecie to wcale nie jest zimno. Pisać na PW jak ktoś na jutro chętny to sie dogadamy co do godziny. pozdro Smiga ktoś jutro ?????? Bo dzisiaj po ciężkich próbach odpaliłem drania i zrobiłem 50 km , potem zaczął juz mocno padać śnieg i było super :). Jak sie dobrze ubierzecie to wcale nie jest zimno. Pisać na PW jak ktoś na jutro chętny to sie dogadamy co do godziny. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja się chyba jednak skuszę. Od poniedziałku mają być konkretniejsze mrozy także kiedy, jak nie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja dzisiaj wkoncu zawiozlem kolo do makulskiego na polatanie i skusilem sie na przejazdzke quadem. Nie obylo sie bez kuligu na lotnisku, gdzie bawilismy sie na 20L baniaku po paliwie ( z braku sanek :D ), widok Piotrusia wyprzedzajacego quada na plastikowej bance przy 60 km.h - bezcenny :D. Oczywiscie odziani motocyklowo nie odczulismy gleb i szorowania po lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi