Młody Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Super filmik, muzyka: :notworthy: Szkoda, że się Wam pogoda niezbyt udała piękna. Ale taka mgła też ma urok. I te krowy na środku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Dziś kolejny odcinek alpejskich przygód bigrazz.gif No Panie Przemku, szacun :) Uwielbiam oglądać te Wasze zdjęcia i filmiki, mocno inspirujecie... Zrobiłem po Was trasę w chorwackie zakamarki, a w te wakacje udało się zwiedzić szwajcarskie Alpy i zawsze w tych podróżach pojawia się o myśl: ooo ten z trójmiasta od GS'a też tu był ;) Na prawdę kawał niezłej przygody prezentujesz! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 No Panie Przemku, szacun :) Uwielbiam oglądać te Wasze zdjęcia i filmiki, mocno inspirujecie... Zrobiłem po Was trasę w chorwackie zakamarki, a w te wakacje udało się zwiedzić szwajcarskie Alpy i zawsze w tych podróżach pojawia się o myśl: ooo ten z trójmiasta od GS'a też tu był ;) Na prawdę kawał niezłej przygody prezentujesz! Cieszy mnie, że ktoś to oprócz nas to czasem oglądnie :biggrin: Też lubię oglądać różne filmy z podróży motocyklowych. Często się coś ciekawego zobaczy i już ma się cel na następną podróż. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Filmiki świetne :clap: i ogląda się z przyjemnością zwłaszcza w sezonie zimowym. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie :crossy: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dopiero niedawno odkrylem twoje filmiki i muszę przyznać, że są powalające. Na większość takich produkcji patrzę pod kątem fachowości montażu i tutaj naprawdę brak mi słów, są świetne. Szczególnie MotoHiszpania, efekty tutaj naprawdę są dobre. Samej treści nie muszę chyba komentować, jest świetna! Aha, co to za nuta w filmiku Silvretta 2008? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dopiero niedawno odkrylem twoje filmiki i muszę przyznać, że są powalające. Na większość takich produkcji patrzę pod kątem fachowości montażu i tutaj naprawdę brak mi słów, są świetne. Szczególnie MotoHiszpania, efekty tutaj naprawdę są dobre. Samej treści nie muszę chyba komentować, jest świetna! Aha, co to za nuta w filmiku Silvretta 2008? Miło mi :) A muza z Silvretty to Ska-p Cannabis. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Na prawdę zarąbiste wycieczki. A filmiki jeszcze lepsze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 dopiero teraz wleciałem na ten temat , jedyne co moge napisac to, że filmy ZAJEBISTE!!! By tylko dało sie namówić moich Łosi na Alpy w wakacje... Będzie ciężko bo we łbach świta Rumunia ... :) Pzdr i szacunek dla Was !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Fakt, pogodę mieliście rozrywkową :) A taką samą przygodę z krowami mieliśmy na Gerlosie w tym roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Gro w sumie nie specjalny, chyba jest masa lepszych trasek w Alpach, a ta góra chyba jakaś taka przereklamowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Gro w sumie nie specjalny, chyba jest masa lepszych trasek w Alpach, a ta góra chyba jakaś taka przereklamowana? ... też nie lubię takiego klepania po główce każdego kto coś napisze i wszyscy od razu chwalą jaki to fajny ... brawo dla konstruktywnej krytyki ... rozumiem tmi, że teraz podasz inną lepszą traskę, jakiś filmik, może fotki z wyjazdu w "lepsze traski w Alpach" ... coś mniej reklamowanego ? Chętnie obejrzę i może w przyszłym sezonie sie wybiorę ... ps. ... przejeżdżając przez Alpy zahaczyłem o Grossglockner ... nie mogę narzekać ;) Edytowane 23 Grudnia 2008 przez kriss.g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Proszę moderatora o zamknięcie tematu z powodu usunięcia kilku filmików przez serwis You... co z powodowało moją rezygnację z chęci uczestniczenia w jej wspaniałej społeczności :icon_rolleyes: Ale mnie wkur.... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A dlaczego zostały one usuniete? Mozna to tak?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 A dlaczego zostały one usuniete? Mozna to tak?????? Najwidoczniej... Komuś się nie spodobało, że użyłem w nich muzykę do której tylko oni mają prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Najwidoczniej... Komuś się nie spodobało, że użyłem w nich muzykę do której tylko oni mają prawo. Kurka wodna, Przemek zmontuj jeszcze raz. Tylko teraz jako podkład muzyczny zagraj na harmonijce, grzebieniu, pile .... obojętnie na czym :lalag: Albo zapodaj na jakiś inny serwer. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi