ucek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) :D :clap: tylko pozazdroscic i czekac do wiosny:P u mnie takich blotek nie ma puki co :biggrin: O! O! O! wreszcie widzę jedyne słuszne moto w profilu :biggrin: :flesje: :( :wink: błotko było z 1 grudnia - teraz, to wszystko może się zdarzyc w pogodzie :wink: np szykuje się fajne brykanie w weekend (tfu! odpukac) Edytowane 7 Stycznia 2008 przez ucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 a ja tylko w niedzielę, choć w sobote może afryczką zajadę wracając ze szkolenia :wink: choć popatrzę i podsłucham o technikach błotoryjstwa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 O! O! O! wreszcie widzę jedyne słuszne moto w profilu :biggrin: :biggrin: :flesje: :wink: błotko było z 1 grudnia - teraz, to wszystko może się zdarzy w pogodzie :( np szykuje się fajne brykanie w weekend (tfu! odpukac) droga Ucku!! w łikend to zabieraj swoje leśne ludki pod zygmunta na WOŚP!! najwyżej potrenujecie łokcie w górze na barbakanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 aaa WOŚP, ja i moja dziurawa głowa <zawstydzony> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) aaa WOŚP, ja i moja dziurawa głowa <zawstydzony>a podobno miałeś ograniczyć picie :icon_mrgreen: ;) Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 AAAAAAAAAAAAAAA, Joanna napisała na czarno, aaaaaaaaaaaaaaaaa.... :icon_mrgreen: ;) :P Kurna, szybsza byłaś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 AAAAAAAAAAAAAAA, Joanna napisała na czarno, aaaaaaaaaaaaaaaaa.... :icon_mrgreen: ;) :P Kurna, szybsza byłaś :Doj bo mi się "-" zamiast "=" wcisnął ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 sio spamuchy :] a dziury w głowie mam bo przez ostatnie dwa dni spałem około 10 godzin i odbylem wczoraj ciężką podróż ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) droga Ucku!! w łikend to zabieraj swoje leśne ludki pod zygmunta na WOŚP!! najwyżej potrenujecie łokcie w górze na barbakanie :buttrock: uuu.. nie licz na jednostki z awanturniczo-aspołecznym typem osobowości :clap: takie rzeczy, to ja robię na co dzień - eventy, spędy i masówki zostawiam niedzielnym Samarytanom :clap: :clap: Edytowane 7 Stycznia 2008 przez ucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolick Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 aha! dopiero temat znalazlam;D GRATULUJE;DDDDDDDDDDDDDDDD :crossy: to teraz byle do roztopow :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi