janekk Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 noooom, pieknie, juz widze jak wszyscy czekaja tylko do Maja 2008 zeby popatrzec sie na moje zdjecie. PS.Bodzyn tylko nie brandzluj sie w Maju za bardzo bo bedzie mi az glupio hahahahahahaQBa Nie łaź pięknisiu po forum tylko kurna podsyłaj mi to co masz podesłać - narcyzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioxjr1300 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 yoshi projekt kalendarza mi sie podoba więc biorę 4 sztukijak się z tobą skontaktować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 temat zamknięty, ostateczna wersja --> http://www.fotobike.pl/kalendarz.html druk w poniedziałek, wrzucę info jak odbiorę Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Kubus nie martw sie o mnie tylko o siebie bo glupio bedziesz wygladal jak znow moje plecki dokladnie obejrzysz jak cie niebieska wymachaja hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 same geje na gixerach w tym kalendarzu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 no to jak, wiadomo juz kiedy bedzie do kupienia ten kalendarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 w przyszłym tygodniu :icon_mrgreen: Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Yoshi jeśli można spytać w jakim programie robiłeś ten kalendarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 w piątek odebrałam kalendarze – część już powędrowała do szczęśliwych nabywców, część powędruje dziś (szczegóły każdemu wysłałam na PW) zgodnie z tym o czym pisałam wcześniej kto deklarował chęć nabycia, ale nie dokonał przedpłaty nie ma gwarancji otrzymania kalendarza - zleciłam wydrukowanie TYLKO tylu kalendarzy ile było konkretnych zamówień + 3 ponadplanowe sztuki, które powiesiłam na allegro --> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=285604174 :icon_eek: ps. ozi - fotoszop :clap: Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi