jannikiel Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) No wlasnie -jezdze do chlopakow od czasu do czasu - odreagowywac pracowe stresy dlubanina w motorkach- moze mnie widziales- taki krepy, siwy kurdupel z porazajacym smokowawelskim smiechem- dzieki za Pozdrowienia- ale chyba mniales na mysli Ryska:-)))).A odnosnie klasykow- teraz mamy tez Tigera z 1969 roku no i H-D XLH-zeliwniaka(chociaz odkupil go chlopak z Jedwabnego- lecz nalezy duchem do kolekcji), ale kurde mocno sponiewieranego przez poprzednich wlascicieli co chcieli z niego zrobic Captain America- z mizernym skutkiem zreszta...cale szczescie ze pare rzeczy jest juz kupioych na ebayu, ale gdzie kupic oryginalne kolo przednie na bebnie???Pozdr. Janek Klekotek 748 S.A chlopakow znam od 1997 roku... Edytowane 8 Grudnia 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 No, no. Podziwiam kolekcję moto. Ludzie też wporządku. Pozazdrościć. Miła, motorowa atmosfera. Poza tym okolica też super tam u Was. Ja jechałem z Bydgoszczy a tu u nas nie ma co oglądać. Za to u Was było fajnie. Nawet krowy pędzone po ulicy mi sie podobały. Figurki przy drodze w jakiejśc miesjcowości niedaleko Jedwabnego itp. Liczne ciezarowki na wschodnich rejestracjach no i krokodyle trzepiące każda ruską ciezarówkę. Fajne drogi tez tam macie. A co do ludzi w MS to był Adam, jeden gość w szarnej skórze , jakby chudy trochę , jeździł czarnym chopperem typu Shadow czy Intruz. Był też jeden młody gość ok.20-25 lat oraz chyba mechanik który grzebał cos przy motocyklach. pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ten chyba mechanik- to Rysiek - brat Adama,a pozostalych moge sie domyslac- mnie wtedy widac nie bylo....Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi