zbyhu Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Czolem! No, no, Krasnal! Tos poszalal :D.Sliczna bestia :).Pochwalisz sie na Rybolu wiosennym? :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Krasnal gratuluję... :) :D Świetny sprzęt... :P Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respe Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Panie Krasnal ! Maszina prieKrasna :D ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 No Krasnal , gratulacje!Wreszcie kupiłeś sprzęta porządnej marki :crossy: A co do reszty , to mógłbyś mi wysłać sms-a z adresem tego mikołaja , w końcu do Bogatyni mam niedaleko i mogę podjechać nawet na moto mimo mrozu , sprawdzić czy mu co w worku jeszcze nie zostało :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Dzięki wszystkim za miłe słowa :wink: Jak na razie zdążyłem zrobić na tym monstrum tylko 15km i niestety dziś spadł "biały szit" więc na więcej w tym roku się nie zapowiada :P Co do wspomnianego Mikołaja to nie wiem czy jeszcze coś mu zostało :icon_razz: jak tylko dosiadłem Kawę to spylił :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Trzeba było łapac za brode a tak jeśli chodzi o konkret to naprawdę ładna maszyna, miłego dosiadania. :icon_razz: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Mały prezent?? - hehe.. Śliczniasta Bestia :icon_razz: Szerokiej drogi.. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Hej Krasnal- ten twoj mikolaj wczoraj zahaczyl o moj garaz - http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=vn-ar2r . Podziekuj ladnie Mikolajowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 piękny motocykl, gratuluję:icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Piękny ...gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlud Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Piękna,teraz musisz troche ubrac sprzet,aby niepowtarzalny na polskiej ziemi,taki j"jedyny egzemplarz".Pozdro i do zobaczyska na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi