Techniacz Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Witam, chcialem sie pochwalic nowym moto :buttrock: Jest to honda xl 600 RM PD04 89r ;) Jak narazie jezdzilem wczoraj 2 godzinki i dzis mam mega zakwasy :D Ale i tak jest super :flesje: Oto foty: http://www.bikepics.com/members/techniacz/89xl600/ Ogolnie musze oddac siedzenie do tapicera i bede ja chyba malowac albo na czarno, albo na bialo :flesje: Bak jest akcesoryjny z plastyku, ponoc lzejszy, wielu sie on nie podoba ale jak dla mnie jest spoko i bardzo charakterystyczny :flesje: Ciesze sie oczywiscie jak dziecko, moto po remoncie silnika. Jak narazie mam wrazenie, ze to ona mnie prowadzi, a nie ja ja :flesje: Ale to sie zmieni :) Pzdr :buttrock: ps jesli ktos zastanawia sie czy xl jest duza, to ja dla porownania mam 178cm wzrostu i siedze tak jak widac ;) Edytowane 27 Listopada 2007 przez Techniacz Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snycerz33 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Witaj! Gratulacje!! :icon_question: O ile generalnie nie przepadam za tego typu motocyklami, tak Twój ma w sobie to coś, aż chciałoby się pośmigać po lesie :icon_question: . Może to przez ten bak?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi