Dr. Barney Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 WitamNo w morde kopaną jeszcze jestem w szoku :!: :!: !! ;-);-)Zdałem wkońcu na karte motorowerową !!Ale zanim to sie stało długa droga mie czekała razem z kolegą zanim przystapiliśmy do egzaminu. Juz od poczatku stycznia sie szykowalismy ale raz policjant nie chciał nas przyjać bo zbyt bylo slisko i za dożo sniegu napadało, potem zwomu chcilesmy isc ale tym razem okazalo sie ze policjant egzaminujacy wyjechł potem koledze potem mi nie pasowało i tak to sie ciagneło ze juz stracilem nadzieje :roll: . Aż tu nagle dzwoni do mie dzis kolega że mozemy jechac zdawać!!!!!(taki kawal spory mielismy ze niech go chudy byk strzeli ;-) )Ale policjant nas wymeczył z teorii nas pytał prawie godzine...Potem ze tak sie wyraze ;-) poszlismy na tor przeszkód. Pojeźdzlismy troche i wreszcie dostalismy upragniony świstek że zaliczylismy !! Teraz tylko do pielegniarki (pierwsza pomoc) do wychowawczyni po autograf i do drektora. I potem ........moto ;) ;) :buttrock: ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 No to nieżle was wymęczyli.Mi o ile dobrze pamiętam to zadali tylko 2 pytania. Trasa jazdzdy to jazda na wprost i skręt w lewo. Kiedyś nie trzeba było chodzic do pielęgniarki ani do wychowawcy. Ale kiedyś były inne sprzęty, może dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Teraz tylko do pielegniarki (pierwsza pomoc) do wychowawczyni po autograf i do drektora. Co bys sie nie zdziwil - nie raz dyrektor nie chce wydac karty (tak bylo w moim przypadku 8O ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 WitamCo bys sie nie zdziwil - nie raz dyrektor nie chce wydac karty (tak bylo w moim przypadku )A czemu Ci nie chcial wydac karty? Ale wkoncu dostałeś?Jak mój drektor mi nie wyda to go chyba za**bie ;-);-);-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Bo jesli to nei szkola organizowala kurs to szkola nie ma samych kart i dyrektorowi sie nie chcialo dupy po nie ruszyc do UMAle poszedlem do urzedu miasta wydzial sportu i edykacji i powiedzialem jaka sprawa jest - jeden telefon z tamtad do szkoly i karte mialem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 teraz to nie ma problemu chyba zadnego z karta motorowerowa! kiedys bylo trudniej ją zrobic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi