Rof Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 no ale DL 650 tez tak może prychać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 W tym temacie SVki nie przemycimy :D A szkoda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 V-Strom po asfalcie prowadzi się jak po sznurku, ale wjazd na szutry z seryjnymi oponami przyprawia o szybsze bicie serca. Jeśli interesuje Cię jazda po czarnym to fajny wybór, w teren - forget it! To zalezy jaki teren masz na mysli, i jak slusznie zauwazyles: z fabrycznymi oponami. Ja nawet na nich pomykalem po polnych i lesnych drogach, piaskach i szutrach i nie narzekam. Jedynie na blocie robilo sie goraco i jak na rodeo :icon_razz:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 mam porównanie V2 do R4, i gdyby Afryka była ciutke mocniejsza to by została w mojej stajni. Elastyczność silnika V2 jest nieporównywalnie lepsza, chociaż mniej masz obrotów do kręcenia. A teraz stoi juz w stajni DL1000 z końcówkami LeoVinci i Power Commanderem i czeka aby tylko do wiosny :( A jak mi powiecie jak mogę zamieścic plik z odgłosem BigTwina to wkleje od razu - po prostu boski dźwięk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 mam porównanie V2 do R4, i gdyby Afryka była ciutke mocniejsza to by została w mojej stajni. Elastyczność silnika V2 jest nieporównywalnie lepsza, chociaż mniej masz obrotów do kręcenia. A teraz stoi juz w stajni DL1000 z końcówkami LeoVinci i Power Commanderem i czeka aby tylko do wiosny :lalag: A jak mi powiecie jak mogę zamieścic plik z odgłosem BigTwina to wkleje od razu - po prostu boski dźwięk :lalag: Witam kolegę Piszesz że masz Power Commandera w DLu... mam pytanko, czy coś robiłes z sondą lambda ... tzn czy odłączyłeś ją, czy nie dotykałeś jej w ogule ??? I jak motocykl zachowuje się w przedziale 3-4 tys obr. po zapodaniu PC i czy używasz mapy gotowej czy robionej indywidualnie pod Twój motocykl ?POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na żadne pytanie. Motocykl dopiero co przypłynął z usa i jeszcze nie miałem okazji pojeździć, a wszystkie gadźety były już zainstalowane. Powiem coś więcej na wiosne jak przetestuje maszynke :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na żadne pytanie. Motocykl dopiero co przypłynął z usa i jeszcze nie miałem okazji pojeździć, a wszystkie gadźety były już zainstalowane. Powiem coś więcej na wiosne jak przetestuje maszynke :notworthy: No to ja Ci odpowiem..skoro moto ze Stanów, to nie ma sondy lambda i problem znika ... w modelach europejskich są sensory HO2 i te trzeba eliminować w momencie instalowania PC lub innych urzędzeń do tuningu map wtrysku. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi