TIJO Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 http://www.ifmxf.com/ na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) Ten link mi tylko nie działa czy innym również? Poza tym mógłbyś opisać o co biega. Edytowane 24 Listopada 2007 przez crasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 musi dzialac;] night of the jumps in katowice ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Impreza była zajebista,naprawdę wszystko fajnie zorganizowane i poziom dość konkretny,nie rozomiem tylko,dlaczego w finałowych przejazdach zawodnicy wykręcali najlepsze triki juz po czasie.No i najlepsze,ze miejsc było wolnych do wyboru do koloru,takze ja mając bilet za 100 zł siedziałem w strefie za 150 zł :icon_twisted: Nie spodobały mi się tylko 2 rzeczy.Mianowicie,podczas wpuszczania do spodku ochroniaże kazali mi pokazać zawartość plecaka,gdy zobaczyli inne napoje niz Redbull,kazali je wyrzucić do kosza,gdyż organizatorzy nie życzą sobie aby widzowie pili co innego.Podszedłem do kosza udając ze cos wyrzucam,ale oczywiscie tego nie zrobiłem,nie będe h*jow słuchał.No i druga sprawa,Ogłaza odwalił chałe zajmując ostatnie miejsce. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 impreza spoko. Co do wywalania trunkow innych niz RB to nie do konca tak, na x fightersach tez tak jest. Poprostu chca uniknac sytuacji ze ktos cos wniesie podejrzanego. BO przeciez kole mozna bylo kupic tak samo jak inne napoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Mi tez sie podobalo :icon_mrgreen: szczegolnie ze wygral czteropak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 ja mam inne zdanie na ten temat! bylem i nie podobalo mi sie to ze program mowil o tym ze impreza ma trwac od 18 do 23 a prawda byla taka ze od 18 to bylo czekanie do 20 az sie cos zacznie w sumie jazdy bylo 2 godz i o 22 juz nas wygonili. towarzystko tez nie mialem najlepsze z forum scigacz.pl ale to juz nikomu nie moge zarzucic. sumujac - nie zaluje, pokaz byl super i przynajmniej raz trzeba byc na kazdej imprezie!! <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) Tez bylem i nie zaluje choc prowadzacy nie potrafil odroznic trikow. No i 2 zawodnikow w Highest Air oraz 3 w konkursie whipow to za malo. Edytowane 30 Listopada 2007 przez theNaturat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 http://www.moto-magazyn.pl/fmx_diverse_nig...ckflipa_relacja Zdjęcia, wyniki, pełna relacja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_sport_tekst&p1=54814Relacja neostrady. Dość ciekawa i dobra jakość obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi